Pata Pata Pata: Microsoft Flight Simulator 2020'ye Helikopter Geliyor

22
14
4
0
0
Microsoft Flight Simulator'ün geliştiricisi Asobo Studio, oyuna helikopterlerin resmi olarak ekleneceğini açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre Microsoft Flight Simulator kullanıcıları, 2022 yılında birinci taraf helikopterler kullanabilecekler.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, geçtiğimiz yıl dünyanın en popüler simülasyon oyunlarından Microsoft Flight Simulator'ün en yeni versiyonunu piyasaya sürmüştü. Önceki sürümlerin aksine çok daha gelişmiş bir yapıya sahip olan simülasyon oyunu hem dünya hem de uçuş deneyimi gerçekçiliğiyle kendine hayran bırakmıştı. Şimdi, bu oyunla ilgili yepyeni bir gelişme yaşandı. Bu gelişme, helikopter tutkunlarını memnun edecek türden.

Microsoft Flight Simulator'ün geliştirici şirketi Asobo Studio, yaptığı bir paylaşımda kullanıcılardan en çok gelen talepleri paylaştı. Yapılan bu paylaşımda, oyuncuların neleri istedikleri ve geliştirici ekibin de bu talepleri ne zaman yerine getireceği yer alıyordu. Paylaşıma yakından baktığımızda, oyuncuların en çok helikopterleri bu oyunda görmek istediklerini, geliştirici ekibin de bu talebi yerine getirmek için planlamayı yaptığını görüyoruz. Paylaşıma göre helikopterler, Microsoft Flight Simulator'e 2022 yılında eklenecek.

Microsoft Flight Simulator'e gelecek yenilikler

Microsoft Flight Simulator

Geliştirici ekip tarafından yapılan paylaşımda, helikopterler dışında DirectX 12 desteği, üçüncü taraf hava durumu sistemi desteği, birden fazla ekranda yönetim gibi bazı şeylerin olduğunu görüyoruz. Şirket, bu talepleri sırasıyla yerine getirmek için var gücüyle çalışacağını ifade ediyor.

Bu arada, aslına bakacak olursak oyuncuların talep ettiği özellikler zaten Microsoft Flight Simulator'e mod olarak eklenebiliyor. Hatta helikopterler de mod olarak oynanabiliyor. Ancak geliştirici ekibin yapacağı çalışmalar, mod kaynaklı performans düşüşlerini azaltacak. Ayrıca bu tür çalışmalar ile oyuncuların yaşayacakları gerçekçi deneyim, çok daha iyi seviyede olacak.

Kaynak : https://mspoweruser.com/helicopters-are-officially-heading-to-microsoft-flight-simulator/
22
14
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
14
4
0
0