Microsoft, Office Insider Kullanıcıları İçin Yeni Bir Güncelleştirme Yayımladı

7
3
0
0
0
Microsoft, Yavaş kademede bulunan Office Insider kullanıcıları için yeni bir güncelleştirme paylaştı. Paylaşılan güncelleştirmeyle birlikte eklenen özellikler, Insider kullanıcılarına büyük ölçüde kolaylık sağlayacak.

Güncelleştirmede ilk gözümüze çarpan özellik; Word, PowerPoint, Excel, Outlook ve OneNote uygulamalarına yeni simgeler getirilmesi oldu. Geçen sene yeni simgelerin geleceğini duyuran Windows, aynı zamanda bu simgelerin birçoğunu daha önceden Hızlı kademedeki Insider kullanıcıları için kullanıma sunmuştu. Güncelleştirmeyle birlikte OneNote simgesi, UWP uygulaması için de kullanılabilir oldu. Yeni tasarımlarına kavuşan simgeler, artık aşağıdaki şekilde görünecek.

Bu özelliğe ek olarak yeni gelen uygulamayla beraber kullanıcılar, artık Office Word, Excel, PowerPoint, Access, Project ve Visio’nun başlık çubuğuna eklenen hesap değiştiricisi seçeneği ile birden çok kişisel hesabı ve kurumsal hesabı daha kolay yönetebilecek.

Outlook’a eklenen basitleştirilmiş şerit ile kullanıcılar, en çok kullandıkları seçenekleri pencerenin üst kısmından görüntüleyebilecek ve şeride diledikleri seçeneği sabitleyebilecekler. Ayrıca Outlook seçenekleri artık bulut sistemine kaydedilebilecek. Böylece kullanıcılar, başka bir cihazdan giriş yaptıklarında Odaklanmış Gelen Kutusu gibi özellikler üzerinde yapılan tercihler kaybolmayacak.

Windows kullanıcıları için Word’e yeni bir Odak modu gelecek ve Kullanıcı Arabirimi Ögeleri’nin (UI) büyük bir kısmını uygulama penceresinden kaldıracak. Kullanıcılar bu sayede ögelerdense eriştikleri belgeye odaklanabilecekler. Mac kullanıcılarında bu özellik önceden bulunuyordu. Bunların dışında, beyaz ya da siyah arka planlara odaklanmakta zorluk yaşayan kullanıcılar için belgelere yeni arka plan rengi seçenekleri eklenecek.

Son olarak Access uygulaması artık Microsoft Graph’ı veri kaynağı olarak kullanabilecek ve kullanıcıların masaüstü veri tabanlarına daha uyumlu ve bağlamsal veriler getirebilecek.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/office-insiders-in-the-slow-ring-on-windows-get-new-icons-account-switching-and-more
7
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
0
0
0