Microsoft Surface Duo 2'nin Tasarımını Gözler Önüne Seren Video

8
6
2
0
0
Microsoft Surface Duo 2'nin Tasarımını Gözler Önüne Seren Video
Microsoft’un çok konuşulsa da başarılı olamayan Surface Duo cihazının yeni modelinin görüntüleri sızdırıldı. Görünüşe bakılırsa Surface Duo 2, üçlü arka kamera kurulumuyla gelecek.

Microsoft’un kendi başına marka haline gelen ilk Android telefonu Surface Duo, 2020’nin en ilginç ve aynı zamanda en başarısız cihazlarından biri olmuştu. Ancak Microsoft işin peşini bırakmadı ve ikinci bir katlanabilir cihaz için çalışmalara başladı. Ayrıca çıkışına aylar olsa da yakın zamanda cihazın nasıl görüneceğine dair görüntüler ortaya çıktı.

Surface Duo 2’nin prototipi olduğu düşünülen bir cihazın görüntüleri, internete sızdırıldı. Özellikler bakımından daha önce ortaya atılan iddialarla çelişmeyen cihazın üçlü arka kamera kurulumu dikkat çekti.

İşte Surface Duo 2'nin sızıntı görüntüleri:

Ortaya çıkan görüntülere göre yeni Surface Duo, önceki modeldeki tasarıma sadık kalarak 2 ayrı ekrana sahip olacak. Katlanabilir tablet imajına sahip cihazın en farklı özelliklerinden biri, arka kamera kurulumu olacak. İlk Surface Duo’da bir adet ana kamera bulunuyordu ve tek bir lense sahipti. Yeni modelde ise görüntülerden gördüğümüz kadarıyla üçlü bir arka kamera kurulumu olacak. Ana kamera dışındaki 2 lens, telefoto lensi ve ultra-geniş lens olacak.

Kamera kurulumunun bulunduğu modül oldukça büyük gözüküyor. Siyah camla kaplı bu bölümde bir de LED ışık kaynağı ve otomatik odak için kullanılabilecek bir parça bulunuyor. 

Dış görünümden çıkarabildiğimiz diğer özellikler ise USB-C girişinin ve parmak izi okuyucunun yeri. Parmak izi okuma sensörü, göründüğü kadarıyla güç tuşuna dahil olacak. USB-C girişi ise cihazın yan kısmında, ortalanmış bir şekilde yer alacak.

Görüntülerde siyah ve beyaz olmak üzere 2 renk seçeneği bulunuyor. Tabii buna sonradan eklemeler yapılabilir. Yeni Surface Duo 2, söylentilere göre Snapdragon 888 işlemci ve 5G desteğiyle birlikte gelecek. Fiyatı önceki modelden biraz daha tuzlu olması beklenen model, muhtemelen ekim ayında piyasaya sürülecek.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/leaked-surface-duo-2-photos-reveal-triple-camera_id133881
8
6
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
6
2
0
0