Microsoft'un Son Güncellemesi ile Başlangıç Hataları Tarihe Karışacak

38
6
4
2
1
Güncellemelerinin seveni de, nefret edeni de bol olan Microsoft, son yaptığı güncelleme ile nefret edenlerinin birçok eleştirisini kesip atmış olabilir.

Windows kullanıcıları genellikle güncellemelere ya aşık oluyor ya da nefret ediyor. Bu ayrımın asıl sebebi bazı güncellemelerden sonra kullanıcıların başlangıç sorunlarıyla karşı karşıya kalmaları. Windows, bu başlangıç hatalarını tarihe karıştıracak gibi görünüyor.

Microsoft, yeni yayımladığı bir dokümana göre eğer güncelleme yapan kullanıcı herhangi bir başlangıç hatasıyla karşılaşırsa güncellemeyi otomatik olarak silecek. Aynı zamanda güncellemenin silinmesi durumunda gelecek otuz gün boyunca cihazın güncelleme alması engellenecek.

Yine de eğer bu durumun yine bir hata sebebiyle yaşanması veya güncellemenin hatalarının düzeltilmesi durumunda, kullanıcı cihazını istediği gibi kendi güncelleyebilecek.

Aynı zamanda Windows, dokümanda kullanıcılarından Feedback Hub'ı kullanarak arıza tespiti için şirkete ellerinden geldiğince yardımcı olmalarının herkes için daha iyi olacağını da belirtti.

Kaynak : https://mspoweruser.com/microsofts-latest-feature-could-save-users-from-startup-failures-after-installing-windows-updates/
38
6
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
38
6
4
2
1