Microsoft, Uygulama Mağazasına Yeni Bir 'Microsoft Store' Ekledi

53
9
4
3
0
Microsoft, kısa bir süre Xbox Insiders kullanıcılarının hizmetine sunulan yeni Xbox Store uygulamasının Windows sürümünü, Microsoft Store'a ekledi. Yeni uygulama Microsoft Store olarak isimlendirilirken, bu uygulamanın kalıcı olarak mı Windows 10'a geleceği bilinmiyor.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, bir süredir yeni bir Xbox Store uygulaması üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Hatta şirket, kısa bir süre önce de Xbox Insiders kullanıcılarına, yenilenen Xbox Store'u deneyimleme imkanı sundu. Şimdiyse bu uygulamayla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Yenilenen Xbox Store'un Windows için hazırlanan sürümü, Microsoft Store'da gün yüzüne çıktı.

Yenilenen Xbox Store, kullanıcılara hem çok daha iyi hem de daha rahat bir deneyim sunuyor. Ayrıca Microsoft, bu uygulamayı "Mercury" olarak isimlendiriyor. Şirket, görünüşe göre Microsoft Store için de benzer bir çalışma içerisinde. Ancak Microsoft Store'da görünen ve yine Microsoft Store ismine sahip olan bu uygulamanın kullanıcılara neler sunacağı, şu an için belirsizliğini koruyor.

İşte Microsoft Store'da görülen yeni Microsoft Store uygulaması

Microsoft Store

Microsoft tarafından hazırlanan yeni Microsoft Store uygulaması, Windows 10'a kalıcı olarak gelebilir. Ancak şu an için bu tür bir durum söz konusu değil. Çünkü Microsoft Store'a eklenen yeni Microsoft Store, bilgisayarlara ayrı bir uygulama olarak kuruluyor. Üstelik bu kurulumun ardından mevcut Microsoft Store uygulamasına hiçbir şey olmuyor.

Yenilenen ve Xbox Store'un yeni sürümüne benzeyen Microsoft Store'un ne zaman kullanımda olacağı bilinmiyor. Ayrıca bu uygulamanın tüm kullanıcılar tarafından görülemiyor olması da farklı bir problem. Ancak Microsoft'un bu konuda bir şeyler yaptığı sugötürmez bir gerçek. Kullanıcılar, ilerleyen dönemlerde yeni bir Microsoft Store'la tanışma imkanı yakalayacaklar gibi görünüyor.

Kaynak : https://mspoweruser.com/new-microsoft-store-app-appears-on-microsoft-store/
53
9
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
53
9
4
3
0