Minecraft Earth Beta, Şimdi de Android Cihazlar İçin Kayıtlara Başladı

51
6
2
2
0
Minecraft Earth Beta, Şimdi de Android Cihazlar İçin Kayıtlara Başladı
Günümüzün en popüler oyunlarından bir tanesi olan Minecraft, Minecraft Earth ile birlikte telefonlarda sanal gerçeklik sürümüne kavuşuyor. Şu an beta aşamasında olan oyuna Android ve iOS cihazlar üzerinden katılım yapılabiliyor.

Microsoft, Minecraft Earth’ün betasını geçtiğimiz ay uyumlu iOS cihazlar için açmıştı, sırada ise Android var. Oyunun betasının Android sürümüne katılabilmek için artırılmış gerçeklik desteği bulunan Android 7 ve üstü versiyona sahip bir cihaza ihtiyacınız var. Yani bu artırılmış gerçeklik oyununun daha iyi çalışması için daha yeni ve güçlü bir cihaza ihtiyacınız var.

Minecraft Earth nedir?

Microsoft, Pokemon Go benzeri bu artırılmış gerçeklikli Minecraft Earth oyunu için Mojang stüdyosuyla birlikte aylarca çalıştı. Aşağıda tanıtım videosunu da izleyebileceğiniz oyunda oyuncular, çeşitli materyaller toplayabilecek ve arkadaşlarıyla birlikte devasa Minecraft yapıları oluşturabilecekler. Bir Minecraft hayranıysanız artık bu tutkunuzu gerçek dünyaya da aktarabilirsiniz.

Oyunun beta oynanışı, kaynak toplama ve bir şeyler inşa etme konusunda oldukça sınırlı ancak Microsoft, tasarlanmış Minecraft bölgelerinde diğer oyuncularla etkileşime geçebileceğiniz macera modları eklemeyi planlıyor. Bir başkasının sizin yapınızda kullandığı materyaller otomatik olarak sizin materyaliniz de sayılıyor. Dolayısıyla devasa yapılar yapmak için işbirliği içerisinde olmak gerektiğini söyleyebiliriz.

Microsoft, şu an oyunun temel aşamaları üzerinde çalışıyor. Eğer ki siz de oyunu Android cihazınızdan oynamak istiyorsanız Microsoft Earth’ün sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun önümüzdeki hafta cihazlar için yayınlanması bekleniyor.

Sizin Minecraft Earth hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce böyle bir sanal gerçeklik oyunu geniş kitlelere ulaşabilir ve sürdürülebilirliğini sağlayabilir mi? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/8/22/20828226/minecraft-earth-beta-android-sign-up-link-features
51
6
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
51
6
2
2
0