Minecraft: Story Mode'un İlk İki Sezonu Marketlerden Kalkıyor

52
8
5
3
2
Minecraft: Story Mode'un desteği kesiliyor. 2018’in Ekim ayında Telltale firmasının kapatılmasının ardından Minecraft’ın resmî sitesinden yayınladıkları bir bildiride Sezon 1 ve 2’ye sahip olan kullanıcıların 25 Haziran’a kadar kalan tüm bölümleri indirmeleri söylendi.

Mojang firmasıyla birlikte çalışan Telltale Games, 2015’in Ekim ayında Minecraft: Story Mode isimli oyununun ilk sezonunu 5 bölümle birlikte yayınlamıştı. Mart 2016’ya kadar DLC’lerle desteklenen oyuna bazı yeni bölümler de getirilmişti. Oyun, Microsoft Windows, macOS, PS3, PS4, Xbox360, Xbox One, Wii U, Nintendo Switch, Android, iOS, AppleTV gibi birçok platformda yayınlandı. 

Bir Mojang çalışanı, resmî siteden yayınladığı bildiride, oyunun desteğinin 25 Haziran 2019’dan sonra kesileceğini ve bu süreye kadar oyunu satın alan oyuncuların oyunun bölümlerini indirmesini, aksi takdirde bir daha ulaşamayacaklarını söyledi. Yani eğer Minecraft: Story Mode oyununu satın aldıysanız, 25 Haziran’a kadar indirme süreniz var. Daha sonrasında oyuna artık ulaşmak mümkün olmayacak. 

Minecraft, dünya çapında 176 milyon kopya satmayı başardı. Yine de Telltale’in kapanması, Minecraft: Story Mode’un sonunun gelmesine neden oldu. Eğer siz de oyuna sahipseniz, tüm bölümlerini indirip indirmediğinizi kontrol etmenizi öneririz. 

Kaynak : https://www.dualshockers.com/minecraft-story-mode-no-longer-supported/
52
8
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
52
8
5
3
2