Motorola, Moto G6 Play'in Android 9 Pie Kernel Kaynak Kodunu Yayımladı

11
2
1
1
0
Özellikle ABD'de çok satanlar listesinden düşmeyen Motorola, G6 Play akıllı telefonunun kaynak kodlarını yayımladı.

2019'un Şubat ayı içerisinde Motorola; Moto G6 Play ve Moto E5 Play akıllı telefonlarının Android 8.0 Oreo işletim sistemine ait kaynak kodlarını yayımlamıştı. Bugün ise ABD merkezli akıllı telefon sektörü devi Motorola, Moto G6 Play akıllı telefonunun Android 9 Pie işletim sistemine ait kernel kaynak kodlarını internet ortamına sundu.

Kaynak kodların yayımlanması eski zamanlarda hiç rastlamadığımız bir şeydi. Şimdi ise geliştiricilerin işini kolaylaştırmak ve akıllı telefon modellerine uygun daha kullanışlı yazılımların geliştirilmesine olanak tanımak amacıyla akıllı telefon üreticileri, amiral gemisi serilerine dahil olan akıllı telefon kaynak kodlarını sıkça yayımlıyor.

Motorola tarafından yayımlanan ve Moto G6 Play'e ait olan kernel kaynak kodu dosyasını .zip formatında indirmek için buraya, .tar.gz formatında indirmek için ise buraya tıklayabilirsiniz. Github üzerinde paylaşılan bağlantıların gönderisine buradan ulaşabileceğiniz gibi kaynak kodu versiyonu hakkında daha detaylı bilgiyi de edinebilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/04/27/motorola-releases-pie-kernel-source-code-for-moto-g6-play/
11
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
1
1
0