Mr Robot Dizisinin 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

24
3
3
1
1
Sam Esmail’in büyük beğeni kazanan ve başrolünde Rami Malek olan dizisi Mr Robot, dördüncü sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Diziden yeni fragman geldi.

Mr Robot dizisinde Rami Malek’in canlandırdığı Christian Slater/Mr Robot, en son iş adamı/hacker Whiterose’un eline düşmüş durumdaydı. Bu sezon fragmanında da Elliot’un bu durumdan kurtulmaya ve Dark Army adlı hacker grubu ile Whiterose’u durdurmaya çalışması öne çıkacak. Elliot tabii ki bu durumda Whiterose’u bir kez daha üstüne çekmiş olacak. Sezon fragmanı da bu durumu onaylayan karanlık sahneler, gerilim ve şiddet ile dolu.

Serinin üçüncü sezonu oldukça heyecanlı ve hareketli geçmişti. O sezondaki şiddet ve korku, bu sezonda da artarak devam edecek gibi gözüküyor. Serinin son sezonuyla birlikte Elliot’ın hikayesi de bir sona kavuşmuş olacak.

mr-robot-dördüncü-sezon

Sam Esmail, bu sonun her zaman aklında olan son olduğunu söylerken Rami Malek ise çok sevdiği bu karakterin hikayesinin sona erecek olmasından dolayı üzgün olduğunu belirtti. 

Esmail, ilk günden beri tek bir sonuca giden bir hikaye yazdıklarını belirtirken, bu sezonun Elliot’un yolculuğunun sonu olacağını belirtti. USA ve UCP’deki insanlara teşekkür eden Esmail, karaktere veda etmek istemediklerini ancak yaratıcı ekip olarak Elliot’un hikayesine gereksiz yere uzatmayacak kadar çok saygı duyduklarını belirtti. Esmail ayrıca serinin hayranlarına geçen üç yıldaki destekleri için teşekkür ederken son sezon için de heyecanlı olduklarını söyledi. 

Mr Robot dizisinin son sezonu bu sonbaharda yayınlanacak.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/08/27/mr-robot-final-season-4-trailer/
24
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
24
3
3
1
1