NBA Live Mobile İçin 10 Profesyonel Düzeyde Taktik

6
6
0
0
0
NBA ve basketbol oyunu tutkunlarının mobildeki en iyi oyunu NBA Live Mobile için sizi daha iyi bir oyuncu yapacak profesyonel düzeyde 10 taktiği açıklıyoruz. Bu taktiklerle beraber basketbol bilmeyenler bile oyunda başarılı bir takım yönetecek.

Basketbol ve futbol gibi popüler geleneksel sporların artık bilgisayar oyunları dışında mobil oyunları da var. Futbol için en iyi oyunlar PES ve FIFA olduğu tartışılmaz bir gerçek. Basketbol içinse NBA oyunları profesyonel basketbolcular tarafından da onaylanmış bir şekilde en iyi basketbol oyunu. Ancak sadece basketbolu bilmek bu oyunlarda başarılı olmanızı sağlamıyor.

PES, FIFA, NBA Live Mobile hangi oyunu oynarsanız oynayın, spor bilginiz ne kadar yüksek olursa olsun, oyun içinde kullanabileceğiniz taktikleri ve ipuçlarını da bilmeniz gerekiyor. Biz de bu içeriğimizde oyun içi rekabeti bir üst düzeye çıkartacağınız ipuçlarımız ile sizi daha iyi bir NBA Live Mobile oyuncusu yapacağız.

NBA Live Mobile Basketball Hakkında:

Yapımcı: ELECTRONIC ARTS

  • Boyut: 65 MB
  • Puan: 4,3/5

Android platformunda bile 50 milyonun üzerinde indirme alan NBA Live Mobile Basketball, 2 milyonun üzerinde değerlendirme arasında 4,3 puan alarak gerçekten bir başarı elde etti. Oyunun her aşamasında rekabeti de damarlarımızda hissediyoruz. NBA’deki yıldız oyuncularla mücadele edip, sıralamadaki yerimizi arttırmaya çalışıyoruz. Takım yönetiminin de önemli olduğu oyunda, hem takımı hem bireyselliği iyi kullanmak gerekiyor.

NBA Live Mobile indir (Android - iOS):

NBA Live Mobile için profesyonel yapacak taktikler:

Başlarken puanı oyuncuları oynatın:

nba live mobile, oyuncu kartları

Herkesin hayalinde oynamak istediği veya tutkunu olduğu bir NBA takımı vardır. Hatta hayranı olduğunuz basketbol yıldızları da olabilir. NBA Live Mobile’da bu yıldızların birçoğunu göreceksiniz. Ancak oyuna başlarken dikkat etmeniz gereken bir şey var. Sevdiğiniz oyuncuları oynatmak her zaman iyi olmayabilir veya oyuncuların puanına dikkat etmemek.

Burada öncelikli olarak yapmanız gereken şey ise oyuncuların puanlarına dikkat etmek. Başlarda puanı yüksek oyuncuları oynatırsanız, takım olarak daha iyi maçlar çıkartacaksınız. Oyunda iyi bir yere geldikten sonra artık sevdiğiniz ve puanı düşük olan oyuncuları oynatmaya başlayabilirsiniz.

Takım kompozisyonu:

nba live mobile, takım kompozisyonu

En iyi oyuncuları bulduk. Takıma yerleştirdik sırada ne var diyorsanız, olası senaryolara göre bir kompozisyon oluşturmak. Eğer basketbolu biliyorsanız bu aşamayı tamamlamak sizin için daha kolay olacaktır. Bilmiyorsanız da yapmanız gerekenler temel olarak savuma, iki yönlü ve uzun oyunculardan oluşan farklı kompozisyonlar oluşturmak. Bunları da maç içerisinde doğru zamanlarda kullanmak.

Sezon ödüllerini almak:

nba live mobile, sezon ödülleri

Bir sezona başladığınızda oynadığınız maçlar için ve belli bir çeyreği tamamladıktan sonra bonus para kazanıyorsunuz. Ayrıca sezon sonu ödüllerinde yer alan diziliş ödüllerini de bu maçlarla kazanabilirsiniz. Örneğin, sezon sonu ödüllerinde “savunma dizilişi” yaparsanız alacağınız ödül olabilir. Bu yüzden fazla para kazanabilmek için sezona başlamadan önce iyi bir takıma sahip olduğunuzdan emin olun.

Otomatik oynatma seçeneğinden yararlanın:

nba live mobile otomatik oynatma

Maçın son çeyreği ve skorlar çok yakın ya da sezon içerisinde belli bir oranda kazanma oranı istiyorsunuz. İşte bu tarz durumlarda “otomatik oynatma seçeneği” sizin için çok iyi bir tercih olacaktır. Özellikle maçın bitmesine beş dakika kala veya oyuncu kondisyonlarının bitmesine yakın olan zamana kadar otomatik oynatma kullanabilirsiniz.

Günlük etkinlikleri mutlaka tamamlayın:

nba live mobile etkinlikler

NBA Mobile Live oynarken hızlı para kazanmanın en etkili yollarından biri günlük etkinlikleri tamamlamak. Bu etkinliklerden günlük olarak deneyim, jeton ve hatta oyuncu kartları kazanabilirsiniz. Etkinlik sayfasında ödülleri de görebilirsiniz. Bu görevlerden bazıları tekrar yapılabilir durumda. Bazıları ise seviye atladıkça daha iyi ödüller veren ama daha da zor hale gelen görevler.

Başarımları takip edin:

nba live mobile başarımlar

Günlük etkinlikler dışında Başarımlar da para kazanmanın en etkili yollarından biri. Gerçi oyuncuların çoğu illegal NBA Live Mobile hile seçeneklerini araştırıyor. Ancak bunlar bir çözüm değil ve hesabınızı riske atıyorsunuz. Bunun yerine oyuncuların çok fazla göz ardı ettiği bu başarımları da kullanabilirsiniz. Oynarken kazanmak varken neden hile yapalım ki?

Başarımlar kendi içerisinde de sezonluk veya genel başarımlar olarak ayrılıyor. Yapması da fazla zor değil. Buradan gerekli görevleri yaparak hızlı para kazanabilirsiniz veya yeni sezonlar için kart parasını buradan çıkartarak kendinize çok daha iyi bir takım kurabilirsiniz. Bu nedenle Başarımlar sayfasına bir göz atın deriz.

Daha iyi oyuncular almak için setleri kullanabilirsiniz:

nba live mobile kupa paketleri

Oyunda oyuncu kartlarını takas ederek setler alabiliyorsunuz. Örneğin 7 gümüş oyuncuyu takas ederek 6 tane kupa paketi alabilirsiniz. Bu size daha iyi oyuncu getirebilir. Ancak bunu kullanırken dikkat etmeniz gereken bir şey var. Bu takasları mümkün olduğunca takımda önemsiz olan oyuncuları kullanarak yapmanız gerekiyor. Bu nedenle genellikle gümüş oyuncu kartlarını kupa setlerine dönüştürün.

Daha iyi oyuncu almak için takımın en iyi oyuncusunu feda etmek hiçbir şey ifade etmez. Kupa setlerinin en yaygın kullanımı gümüş kartları dönüştürmek. Yüksek seviyedeki oyuncu kartlarını takımda tutmanız gerekiyor. Ya da işinize hiç yaramıyorsa müzayede ile satışa çıkartıp para kazanabilirsiniz. Yüksek seviye kartlardaki karar tamamen size ait.

İstediğiniz oyuncuyu müzayede ile bulun:

nba live mobile müzayede

Bazen rastgele oyuncu kartlarının geleceği seçenekler sinir bozucu olabiliyor. Hatta bazen art arda kötü oyuncular bile çıkabiliyor. İşte bu tarz durumlarda kullanabileceğiniz en önemli seçenek müzayedeler. İstediğiniz kategorideki bir oyuncuyu seçeneklerini ayarlayarak bulabilirsiniz. Böylece direkt nokta atışı oyuncu kartlarını elde edersiniz.

Müzayede satışları Coin (Madeni Para) ile gerçekleşiyor. İlk başta düşük teklifler verebilirsiniz. Mevcut teklif olmadığında zaten bunu görebiliyorsunuz. Bu durumlarda mümkün olduğunca az teklif verin. Bazen oyuncu kartlarına diğer oyuncular tarafından yapılan teklifler geç yansıyabiliyor. Bu nedenle son saniyeye kadar sürekli kontrol etmelisiniz. Bunu ayrıca bir avantaja da çevirebilirsiniz.

Bir oyuncu kartı üzerinde teklif varsa son saniyeye kadar bekleyebilirsiniz. Sürenin dolmasına kısa bir süre kala verilen tekliften biraz daha yüksek bir teklif vererek garanti bir şekilde o oyuncu kartını elde edebilirsiniz. Ancak belirttiğimiz gibi bazen teklifler geç yansıyor, bu nedenle son saniyeye kadar sürekli gözünüz ekranda olmalı.

Müzayede aynı zamanda para kazanmanın bir başka etkili yolu. Bunu yapmak için yukarıda da bahsettiğimiz setleri kullanabilirsiniz. Önce gümüş ve 70 civarı yeteneğe sahip oyuncuları toplayarak kupa paketleri alabilirsiniz. Ardından buradan çıkacak yüksek seviye oyuncu kartlarını müzayede piyasasına göre satıp, para da kazanabilirsiniz.

Şutları doğru zamanda atın:

nba mobile live

Gerçek basketbolda olduğu gibi şut kullanmak için 24 saniyeniz var. Bu süre içerisinde oyununuzu yapmanız ve şutu potaya göndermeniz gerekiyor. Aksi takdirde top rakip takıma geçiyor. İşte burada şutları doğru zamanda atmak çok önemli oluyor. Doğru zamanı yakalamak için de kullanabileceğiniz birkaç yöntem var.

Öncelikle açık olduğunuz her an şut atmaya hazır olmalısınız. Basketbol bir saniyenin bile çok önemli olduğu bir oyun. Oyuncularınız arasında pas gezdirirken, gözünüz daima potada olmalı. Pası alan herhangi bir oyuncu açık olduğu an şutu göndermelisiniz. Aksi takdirde rakip anında oyuncunuzun önünü kapatacak ve şut şansınız azalacaktır. 

Her oyuncu üçlük atamaz. Gerçek hayatta olduğu gibi oyuncuların yetenekleri birbirinden farklı. Örneğin bir oyuncu plase turnikede çok iyiyken, üçlüklerde çok kötü olabilir. Bu nedenle sahip olduğunuz oyuncuları iyi tanımalısınız. Özelliklerini mutlaka kullanmadan okumalısınız. Üçlük yeteneği kötü bir oyuncu ile üçlük basket beklemek biraz gerçek dışı oluyor. En azından basket olma şansı bir hayli düşük oluyor.

Daha iyi bir savunma yapmak:

nba mobile live, savunma

NBA tarihinde çok sık top çalmasına rağmen kötü savunmacı olarak anılan birçok oyuncu vardır. Çünkü bu tarz oyuncular rakiplerinden topu çalsalar dahi şut anlarında rakiplerine çok fazla şans tanıyorlardı. Bu NBA Live Mobile için de geçerli. Eğer iyi bir savunma yapmak istiyorsanız genel olarak savunma tuşuna basılı tutmanız daha iyi gibi duruyor. Oyuncu üstündeki bar yeşile dönerse bu iyi iş anlamına geliyor.

NBA Live Mobile'ı arkadaşınız ile oynayın:

NBA Live Mobile arkadaşla oynama yöntemi aslında çok basit. Facebook hesabıyla kayıtlı olan veya ligde yer alan arkadaşlarınızı davet ederek direkt olarak dostluk maçı yapabilirsiniz. Buradaki dikkat edilmesi gereken şey ise arkadaşınızın ve sizin oyun içi seviyenizin 5 veya üzeri olması gerekiyor.

Genel olarak en iyi mobil basketbol oyunu olarak da bilinen NBA Live Mobile oynarken bu taktikleri uygularsanız siz de iyi bir oyuncu olabilirsiniz. Ayrıca oyun hakkında diğer oyunculardan yardım almak için NBA Live Mobile forum adresini de ziyaret edebilirsiniz. Sizin de kullandığınız farklı taktikler varsa yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

6
6
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
6
0
0
0