Need for Speed'in Yeni Oyunuyla İlgili İlk Detaylar Ortaya Çıktı

37
15
5
4
3
Uzun zamandır konuşulan yeni Need for Speed oyunuyla ilgili ortaya çıkan bazı detaylar, oyunu genel hatlarıyla ortaya koyuyor.

Yarış türündeki oyunları sevenlerin favorilerinden bir tanesi olan Need for Speed serisinin yeni bir oyunu için geri sayım sürüyor. Oyunseverler, ilerleyen saatlerde EA'den gelecek açıklamaları merakla beklerken oyunla ilgili ilk bilgiler ortaya çıkarılmış gibi görünüyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Electronic Arts, Need for Speed serisinin yeni oyunuyla ilgili bir internet sitesi oluşturmuştu ve bu internet sitesinde bir geri sayım sayacı bulunuyordu. Sayaç henüz bitmemesine rağmen yeni Need for Speed oyunuyla ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.

need for speed

Gizli bir kaynak tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Need for Speed'in yeni oyununun ismi daha önceden ifade edildiği gibi "Need for Speed: Heat" olacak. Ayrıca oyun, sağlam bir hikayesi olan açık dünya oyunu olacak ve oyunseverler bu oyunu sürekli çevrimiçi oynamayacaklar. Oyunun bazı bölümleri tek oyunculu olacak.

Oyunun dikkat çekici yanlarından bir tanesiyse hava durumu ve gün durumlarıyla ilgili. Ortaya çıkan bilgilere göre Need for Speed: Heat'te sık sık yağmur yağacak ve oyunda gün dönümü olmayacak. Oyunun zaman dilimini ise gece oluşturuyor. 

need for speed heat

Need for Speed'in ayar ve grafik mekanikleriyle ilgili de bazı bilgiler ortaya çıktı. Buna göre Need for Speed: Heat'in hem grafikleri hem de ayar mekaniği 2015 yılında piyasaya sürülen Need for Speed oyunuyla benzer olacak. Bu da Need for Speed: Heat'in "Frostbite Engine" oyun motoruna sahip olacağını gösteriyor.

Oyunun yeni sürümünün ana kahramanınıysa bir kadın karakter oluşturacak. Böylece Need for Speed: Heat'te bir kadına hayat vereceğiz ve onun hikayesini tamamlamaya çalışacağız.

Tüm bunların haricindeyse oyunseverler, arabalarını kaza yapmadan kullanmak zorunda kalacaklar. Need for Speed: Heat'te hasar çubuğu bulunacak ve araç fazla hasar alması durumunda mahvolacak.

Ortaya çıkan bu bilgilerin hangisi ya da hangilerinin doğru olacağını ilerleyen saatlerde öğrenme ihtimalimiz var. EA'in sayacının bitmesiyle, Need for Speed'le ilgili ilk izlenimlere sahip olmuş olacağız.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/first-details-leaked-for-need-for-speed-heat-female-protagonist-open-world-not-always-online-more/
37
15
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
37
15
5
4
3