EA Games'in Beklenen Need For Speed Oyunu, Gamescom'da Görücüye Çıkacak

16
7
2
0
0
Oyun geliştirici büyük şirketlerin yeni oyunlarını genellikle yıl içerisinde düzenlenen büyük oyun fuarları içerisinde duyurduğuna şahit oluruz. Oyun sektörünün merkezi olacak Gamescom 2019'a birkaç hafta kala Electronic Arts'tan sevindirici haber geldi. EA, yeni NFS oyununu Gamescom'da tanıtacak.

1994 yılından beri piyasada olan Need For Speed yarış oyunu serisiyle oyunseverlerin gönlünü fetheden EA, araba oyun türünde başı çeken şirketler arasında yer alıyor.

11 Haziran tarihinde başlayan ve 13 Haziran tarihinde sona eren içerisinde bulunduğumuz yılın en büyük oyun fuarları arasında yer alan E3 2019'da yeni bir Need For Speed oyunuyla çıkagelmemesi sebebiyle Electronic Arts, hayranları tarafından büyük bir eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Efsane yarış oyunu Need For Speed serisi hayranlarını sevindirecek bir haber bugün ortaya çıktı. Yeni bilgilere göre ABD merkezli video oyun şirketi EA, çok yakında hünerlerini sergileyecek.

Serinin yeni oyunuyla bizleri karşılayacak olan Electronic Arts'ın bu hamlesine pek hoş bakılmıyor zira yılın bu zamanları oyun sektöründe yeni oyunları piyasaya sürmek için pek uygun karşılanmıyor.

Need For Speed Heat ismine sahip olan yeni oyununun tanıtımını EA, 20 Ağustos Salı günü başlayıp 24 Ağustos Cumartesi sona erecek olan Gamescom 2019'da gerçekleştirecek.

Satış fiyatı kesin olmamakla beraber 69,99 euro (~430 TL) olan serinin yeni oyununa olan ilgi şimdiden büyük. Oyun sektörü devi Electronic Arts'tan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-07-31-ea-will-bring-this-years-need-for-speed-to-gamescom
16
7
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
7
2
0
0