EA, Yeni Need For Speed Oyunu İçin Geri Sayım Başlattı

45
6
6
4
1
Eletronic Arts, bu yıl içerisinde piyasaya sürmeyi planladığı yeni Need for Speed oyunuyla ilgili bir internet sitesi hazırladı. Hazırlanan internet sitesinde sadece bir geri sayım sayacı bulunuyor.

2019 yılının yarış tutkunları için fazlasıyla bereketli geçtiğini söyleyebiliriz. Bir yandan Codemasters'ın "Grid 2019"u diğer yandansa Electronic Arts'ın yeni "Need for Speed"i yarışseverler tarafından merakla bekleniyor. Grid 2019 hakkında az çok bilgi sahibi olunsa da Electronic Arts bu konuda fazlasıyla ketum davranıyor ve oyunseverler, yeni Need for Speed'le ilgili neredeyse hiçbir şey bilmiyorlar.

Bu ketumluğu üzerinden atmaya karar veren Electronic Arts, yeni Need for Speed oyunuyla ilgili bir internet sitesi hazırladı. Hazırlanan internet sitesinde ise sadece bir geriye sayım bölümü bulunuyor.

need for speed

Electronic Arts tarafından hazırlanan bu internet sitesinde 2 gün 3 saatlik bir geri sayım süreci kalmış durumda. Geri sayımın bitmesiyle birlikte oyunla ilgili bazı bilgilerin ortaya çıkacağı aşikar. Ancak açıklanacak şeylerin ne olacağı ise bilinmiyor.

14 Ağustos günü geldiği zaman Electronic Arts'ın yeni Need for Speed'le ilgili ne tür bilgiler açıklayacağını hep birlikte göreceğiz. Hazırlanan internet sitesini ziyaret etmek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://gamingbolt.com/need-for-speed-2019-countdown-site-launches-reveal-on-august-14th
45
6
6
4
1
Emoji İle Tepki Ver
45
6
6
4
1