Bir Şirket, 'Nefes Alan Seks Robotu' Geliştirdi

90
31
12
4
3
AI-AItech şirketi, göğüs boşluğuna sahip ve nefes alıp verebilen seks robotu geliştirdi. Şirket, geliştirdiği yeni teknolojiyi Emma adlı seks robotuna entegre edecek.

Bir seks robotu şirketi, göğüs boşlukları olan ve nefes alma yeteneğine sahip yeni modeller geliştiriyor. Emma adlı konuşan bir seks robotunun arkasındaki şirket olan AI-AItech, uzuvlarını insan gibi kontrol edebilen ve havayı içeri alıp, dışarı atarak soluma yapabilen yeni bir model üzerinde çalışıyor.

Seks Robotu üreten şirketler artık teknolojik olarak daha gelişmiş modeller oluşturmaya çalışıyor. Seks robotu araştırma ve geliştirme firması Cloud Climax'in yöneticisi Sam White, şirketin AI-AItech de dahil olmak üzere "kol hareketleri üzerinde çalışan" birçok geliştiriciyle çalıştığını açıkladı. Şirketlerin ana hedefi en gerçekçi deneyimi sunabilmek.

nefes alan seks robotu

Emma'ya yapılan geliştirmelerden de bahseden White, robotun kollarını hareket ettireceğini ve nefes alan bir göğüs boşluğuna sahip olacağını belirtti. Robot ayrıca ayakları üzerinde yürüme özelliğine de sahip olacak.

Seks robotlarına olan ihtiyaç ve işin ahlaki boyutu daima tartışma konusu olmuştur. Robotik şirketleri ise bu konuyu fazla kafaya takmadan en gerçekçi seks robotunu üretme çalışmalarına devam ediyorlar.

Kaynak : https://futurism.com/the-byte/invented-sex-robot-breathes
90
31
12
4
3
Emoji İle Tepki Ver
90
31
12
4
3