Netflix Dizisi Mindhunter’dan 2. Sezon Resmi Fragmanı Geldi

4
1
1
1
0
Netflix’in başarılı içeriklerinden olan ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Mindhunter’ın yeni sezonu yakında geliyor. Dizinin ikinci sezon resmi fragmanı yayınlandı.

Mindhunter, seri katillerin peşine düşüp onların profillerini çıkartan, suçlarını ortaya döken üç polisin hikayesini anlatıyordu. İlk sezonu Ekim 2017’de yayınlanan dizinin ikinci sezonunda FBI Ajanı Holden Ford (Jonathan Gruff), Ajan Bill Trench (Holt McCallany) ve Dr. Wendy Carr (Anna Torv) hep beraber maceraya geri dönüyor ve seri katillerin zihninde dönen olayları çözmeye çalışıyorlar. 

Netflix, seri katillere dayanan dizinin ikinci sezonunu aslında 2017 yılında onaylamıştı ancak hikayenin devam etmesi için neredeyse iki yıl beklemek gerekti. Seri, suçlu psikolojisi ve suçlu profillemenin ilk otaya çıktığı dönemde yaşanan olaylara dayanıyor. 

Yeni sezonda karakterlerimiz yeni katillerle mücadele edecek. Bu seri katiller arasında, seride daha önce de denk geldiğimiz karakterler de yer alacak. Charles Manson ve Ed Kemper gibi isimleri de bu sezonda görebiliriz. 

mindhunter-ikinci-sezon-fragmanı

Sezon 2’nin oyuncu kadrosunda Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Joe Tuttle, Albert Jones, Stacey Roca, Michael Cerveris, Lauren Glazier, Sierra McClain yer alıyor. David Fincher’in yapımcılığını üstlendiği ve bazı bölümleri de yöneteceği dizide Andrew Dominik, Carl Franklin, Joshua Donen, Charlize Theron gibi isimler de bazı bölümleri yönetecek.

Mindhunter dizisinin 2. sezonu 16 Ağustos’ta yayınlanacak.

Kaynak : https://www.slashfilm.com/mindhunter-season-2-trailer/
4
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
1
0