Netflix'ten Breaking Bad Filmi Öncesi Duygusal Video

23
5
3
1
1
AMC’nin çok tutan dizisi Breaking Bad’in Jesse Pinkman’a odaklanan filmi, 11 Ekim’de Netflix’te olacak. Netflix, serinin hayranlarının bam teline dokunacak bir tanıtım yayınladı.

Breaking Bad, gereksiz yere uzamadan zirvede bırakan dizilerden biri olarak akılda kalmıştı. Dizinin ana karakterlerinden Jesse Pinkman’a odaklanan devam filmi El Camino: A Breaking Bad Movie ise yıllar sonra, 11 Ekim’de Netflix ekranlarında olacak.

Filmin tanıtım çalışmalarına devam eden yayın platformu, karakterin dizi boyunca gelişimini gösterdiği bir tanıtım videosu yayınladı. Kısa tanıtımda Jesse’i sonunda Walter White’dan kurtulmuş olarak görüyoruz. Yine de Jesse, 62 bölüm boyunca az çekmedi. 

Yayınlanan tanıtım Jesse’nin kendisini yetkililere teslim edip sorguya alınmasına odaklanıyor. O konuştukça biz geçmişini görüyoruz. Tanıtım son olarak Pinkman’ın neo-Nazilerin elinden kaçmasıyla sona eriyor. 

el camino a breaking bad movie

Filmin başrolünde yer alan Aaron Paul, daha önce dizideki bir bölümden bir sahnenin tekrar izlenmesi gerektiğini belirtmişti. Ağustos ayında The New York Times’a konuşan oyuncu, “Bu, Breaking Bad’in çekilmesini istediğimi bilmediğim bir bölümü. Şimdi ise olmasına çok seviniyorum.” diyen oyuncu, filmin senaryosunu okuduğunda ise kısa bir süre konuşamadığını ve kendi düşüncelerinde kaybolduğunu söylemişti. Aaron Paul ayrıca role geri dönmekten de mutlu olduğunu söyledi. 

El Camino: A Breaking Bad Movie 11 Ekim’de ekranlarda olacak. Dizinin bölümleri de platform üzerinden izlenebiliyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/09/11/breaking-bad-movie-netflix-releases-jesse-pinkman-teaser/
23
5
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
5
3
1
1