Breaking Bad Başrolünden, Netflix Filmi Öncesi İlginç Tavsiye

36
3
3
1
0
Televizyon dünyasının ses getiren yapımlarından olan Breaking Bad’in filmi geleceği duyurulmuştu. Dizinin oyuncularından Aaron Paul, Netflix filmi yayınlanmadan önce hayranlara bir sahneyi izlemelerini tavsiye etti.

Breaking Bad dizisi, Eylül 2013’te final yapmış ve ekranlara veda etmişti. O günden bu yana serinin hayranlarının sabırla beklediği Breaking Bad filmi en sonunda gerçek oldu ve 11 Ekim’de Netflix ekranlarından seyircilerle buluşacak.

Dizi biteli epey zaman geçti ve bazı takipçileri şimdiden diziyi en baştan izlemeye başladı. El Camino: A Breaking Bad Movie adlı yapım ile birlikte yıllardır beklenen final anlatılmış olacak. Özellikle de Aaron Paul’un karakteri Jesse Pinkman’a neo-Nazi’lerden kaçmasının ardından ne olduğu sorusu cevap bulacak.

jesse-pinkman-breaking-bad

Netflix, yapımın varlığını ve yayın tarihini hafta sonu resmi olarak açıklamış olsa da yapım hakkında çok fazla detay vermedi. Yayıncının yaptığı resmi açıklamada “Kaçak Jesse Pinkman (Aaron Paul) kendisini rehin tutanlardan, kanundan ve geçmişinden kaçıyor. Breaking Bad’in yaratıcısı Vince Gilligan tarafından yazıldı ve yönetildi.” denildi.

Paul’dan gelen bir paylaşım, yeni film öncesi hayranların özellikle dikkat etmesi gereken bir sahneyi içeriyor. Paylaşılan sahnenin alt kısmında da senaryo yer alıyor. 

Bu sahnede Jesse, Walter White’a adeta açıyor ağzını yumuyor gözünü ve içindekileri döküyor. Özellikle ‘Hayatımda hiç bu kadar yalnız olmamıştım’ cümlesine vurgu yapıldığı da görülüyor. Dizinin 3. sezon 7. bölümünde yer alan bu sahnede Walter, Jesse’ye gerçekten de 1,5 milyon doları geri çevirip çevirmediğini soruyor. Jesse ise “Parayı geri çevirmiyorum. Seni geri çeviriyorum. Anladın mı? Seninle ilgili hiçbir şey istemiyorum. Seninle tanıştığımdan beri önem verdiğim her şey gitti, yıkıldı, pisliğe döndü, öldü. Büyük Heisenberg ile takıldığımdan beri. Hayatımda hiç bu kadar yalnız olmamıştım. Hiçbir şeyim yok! Hiç kimsem.Tamam mı? Her şey gitti! Anladın mı? Hayır, neden anlayasın ki? İstediğini aldığın sürece yani, değil mi?” diyor.

Sahnenin sonunda ise Walter, Jesse'ye onun yaptığı uyuşturucunun da kendi yaptığı kadar iyi olduğunu söylüyor. Zaten bölümün ilerisinde Walter, Jesse'ye partnerlik teklifinde bulunuyordu.

Bu bölümde Jesse’nin kendine bir hayat kurmaya karar verdiğinin izlerini ilk defa görmüştük. Yeni filmde bu planın ne kadar yolunda gittiğini göreceğiz gibi duruyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/08/26/breaking-bad-movie-aaron-paul-scene-release-date/
36
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
36
3
3
1
0