Netflix, The Witcher'dan Yeni Görseller Paylaştı

85
7
5
3
3
Hem kitapları hem de oyunlarıyla kendisine büyük bir hayran kitlesi edinen Witcher, Netflix dizisi olarak da hayatına devam edecek. Netflix, hayranları tarafından merakla beklenen bu diziyle ilgili birkaç bilgi içeren bazı fotoğraflar paylaştı.

Netflix, çok kısa bir süre içerisinde Game of Thrones alternatifi yapımının ilk fragmanını paylaşacak. Paylaşılacak olan bu fragmanla birlikte The Witcher’ın da ne zaman yayın hayatına başlayacağını öğreneceğiz. Şirket, şu ana kadar oldukça kısa bir video paylaştı ki bunu diziyi anlayabileceğimiz bir fragman olarak görmek yanlış olur. Fragmanın önümüzdeki hafta içerisinde Netflix’in de sahne alacağı Lucca Çizgi Roman Festivali'nde paylaşılması bekleniyor. Ayrıca etkinlik öncesinde dizinin yapımında bulunan isimlerden diziyle ilgili bazı bilgilerin de öğrenilebileceği düşünülüyor. 

Netflix, The Witcher’dan bu fantastik dünyayla ilgili ufak detaylar içeren birkaç görseli ve kamera arkası çekimlerini resmi hesabından paylaştı. Paylaşılan fotoğraflarda Geralt, Yennifer, Ciri gibi ana karakterlerin yanı sıra canavarlar da yer alıyor. Netflix tarafından paylaşılan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

The Witcher'dan gelen yeni görseller:

Netflix Geralt

Netflix GeraltNetflix YenniferNetflix CiriThe Witcher, NetflixNetflix GeraltNetflix The WitcherThe Witcher kamera arkası

Peki sizin The Witcher’dan beklentileriniz neler? Sizce The Witcher, yeni Game of Thrones olabilir mi? Milyonlarca izleyicisini peşinden sürükleyebilir mi? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://bgr.com/2019/10/25/the-witcher-set-photos-released-ahead-of-first-trailer-launch-at-lucca/
85
7
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
85
7
5
3
3