The Witcher, Henüz İlk Sezonu Yayınlanmadan İkinci Sezon Onayını Aldı

32
2
2
1
0
Game of Thrones’un yokluğunda onun yerini doldurabileceği düşünülen dizilerden bir tanesi olan The Witcher, henüz ilk sezonu dahi yayınlanmadan ikinci sezon onayı almayı başardı.

İlk sezonu 20 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak olan The Witcher dizisi, ikinci sezonunun onayını şimdiden aldı. Yayıncının açıkladığı bilgilere göre The Witcher’ın ikinci sezonunun çekimleri, 2020’nin başlarında Londra’da yapılacak. 8 bölüm olacak olan ikinci sezon 2021’de yayınlanacak.

Dizinin “Showrunner”ı Lauren Schmidt Hissrich, yeni sezon onayıyla ilgili olarak “Hayranlar henüz ilk sezonu dahi izlememişken Geralt, Yennefer ve Ciri’nin hikâyelerini anlatmaya devam etmek için The Continent’e geri döneceğimizin onaylanması beni çok heyecanlandırdı” ifadelerini kullandı.

Dizi yedi sezon olarak planlandı

the witcher

Hissrich, eğer ki Netflix yeni sezonları onaylamaya devam ederse The Witcher’ı yedi sezon yapacağını söyledi. Hissrich “Hikâyeyi yedi sezon olarak şekillendirdim. Şu an tek düşündüğümüz şey hikâyeyi, seyirciyi nasıl yıllarca yakalayacak şekilde kurabileceğimiz” şeklinde konuştu.

The Witcher’ın VFX süpervizörü Julian Parry, SFX Magazine’e verdiği röportajda “Daha çok korkuya eğilimli. Fanteziyi kesinlikle dışarıda bırakıyoruz. Fantastik olmadığımızı kesinlikle söyleyebilirim. Yani aslında fantastik ama korku hissiyle yere basıyor” dedi.

the witcher

Netflix, Halloween’de dizinin yeni fragmanını paylaşmıştı. Yeni fragmanda kitaplardan birkaç referans ve oyun serisinin hayranlarının yakalayabileceği birkaç “easter egg” bulunuyordu. Dizinin 31 Ekim’de yayınlanan son fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Dizinin başrolünde yani Geralt of Rivia rolünde ünlü aktör Henry Cavill bulunuyor. Ciri rolünü daha önce Into the Badlands’te de oynamış olan Freya Allan canlandırırken Yennefer’e Anya Chalotra can veriyor. Dizide bu isimlerin yanı sıra Joey Batey (Jaskier), MyAnna Buring (Tissaia), Eamon Farren (Cahir) yer alıyor.

Sizin The Witcher dizisinden beklentileriniz neler? Sizce Netflix’in bu yapımı hem kitaplarını okuyanları, hem oyunları oynayanları hem de seriye dair hiçbir bilgisi olmayanları memnun etmeyi başarabilecek mi? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/11/13/netflixs-the-witcher-gets-season-2-order
32
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
32
2
2
1
0