NVIDIA GeForce Now, Türkiye'deki Kullanıcılar İçin 'Aylık Oynama Sınırından' Vazgeçti!

84
55
5
2
2
GAME+, NVIDIA GeForce Now abonelerine artık aylık oynama sınırı uygulanacağını açıklamıştı. Karardan geri dönüldü.

Ülkemizde GAME+ aracılığıyla sunulan bulut tabanlı oyun hizmeti NVIDIA GeForce Now, henüz geçtiğimiz günlerde gelen zam haberinin ardından bugün yeni bir haberle gündeme geldi. GAME+, Premium paketlerde oyun oynama süresini sınırlandırılacağını açıkladı.

GAME+ tarafından NVIDIA GeForce Now abonelerine gönderilen e-postada, 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık Premium paketlerinde aylık oynama süresinin 200 saat ile sınırlandırılacağı ifade edildi. Kullanıcılar, 28 Mart’tan itibaren ayda en fazla 200 saat oyun oynayabilecek. Bu da oyunseverlerin 30 günlük bir ayda günde ortalama 6 saat oyun oynayabilecekleri anlamına geliyor.

GAME+ neden böyle bir karar aldı?

geforce now

Paylaşılan e-postada oyun oynama süresinin sınırlandırılmasının gerekçesi şu şekilde paylaşıldı.

“Son dönemde GAMEPLUS’a kayıtlı bazı Premium hesapların oyun deneyimini ve servis kapasitesini kötü yönde etkileyen sonuçları olan; amacı dışında uygunsuz kullanımları olduğunu tespit ettik. Ne yazık ki; bu tür kullanımlar Premium kullanıcılarımızın oyun deneyimini negatif etkilemektedir.”

Yeni kararın bu tür kötüye ve amaç dışı kullanımların önüne geçmek için alındığı ifade edildi.

GÜNCELLEME: Game+, kararından döndü:

nvidia

Game+, abonelerine gönderdiği yeni e-postada 200 saatlik sınır konulmayacağını açıkladı. Paylaşılan açıklama çu şekildeydi:

"Bu amacı dışında kullanımların önüne geçmek, servisimizi her kullanıcımız tarafından eşit şekilde erişilebilir kılmak ve servis kalitemizi üst seviyede tutmak amacıyla önlemler alındı. Bu alınan önlemler, siz Premium kullanıcılarımızın oyun deneyimine herhangi bir kısıtlama getirmeyecektir."

84
55
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
84
55
5
2
2