OnePlus, Akıllı Televizyonlarının İsmini ve Logosunu Açıkladı

12
9
4
2
0
Akıllı televizyon sektörüne de gireceğini duyuran OnePlus, akıllı televizyonlarının nasıl isimlendirileceğini ve logosunun nasıl olacağını açıkladı.

Akıllı telefon sektöründe adından sıkça söz ettirmeyi başaran Çinli teknoloji üreticisi OnePlus, şimdi de akıllı televizyon sektörüne girmeye hazırlanıyor. Şimdiyse şirket, akıllı televizyon sektörüne hangi isimle ve nasıl bir logoyla gireceğini kamuoyuyla paylaştı.

OnePlus tarafından yapılan açıklamalara göre teknoloji üreticisinin piyasaya süreceği akıllı televizyonlar "OnePlus TV" ismiyle gelecek. Duyuru sırasında neden bu isme karar verdiklerini de açıklayan şirket yetkilileri; "Daha iyi bir ismin kullanılabileceğine inanmıyoruz." ifadelerine yer verdiler.

İşte OnePlus TV'nin Logosu:

oneplus tv

İlerleyen dönemlerde piyasaya sürülecek olan OnePlus TV markalı ürünlerdeyse yukarıda görülebilen logo bulunacak.

Bugüne kadar ortaya çıkan patent çalışmaları doğrultusunda OnePlus'ın akıllı televizyonlarından OLED ekran teknolojisinin olacağını ve bu akıllı televizyonun Android TV işletim sistemine sahip olabileceğini söyleyebiliriz. Televizyonların boyutlarınınsa 43 inç ila 75 inç arasında değişmesi bekleniyor. Ayrıca daha önce ortaya çıkan bilgilere göreyse OnePlus TV'nin 26 Eylül'de lansman yapması mümkün görünüyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/tv/news/oneplus-tv-official-name-logo-launch-2084881
12
9
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
12
9
4
2
0