OnePlus, İddialara Göre 2 Ay Sonra '7T Pro' İsimli Bir Cihaz Tanıtacak

12
4
2
1
0
OnePlus, yeni bir model akıllı telefon çıkarmak için çalışmalarını hızlandırdı. İddialara göre OnePlus 8 duyurulmadan önce OnePlus 7 modelinin bir "T" varyantı ortaya çıkabilir. Telefonun 2019’un son çeyreğinde duyurulması planlanıyor.

OnePlus, 2016’dan beri çıkarttığı modellerinin hepsinde bir "T" varyantı da piyasaya sürüyordu. Bu modeller, ana modellerden daha güçlü ve daha iyi özelliklere sahip oluyordu. Şirketin, geleneği sürdüreceği ve bir OnePlus 7T Pro modeli piyasaya süreceği konuşuluyor.

Telefonlarla ilgili verdiği resmi olmayan bilgilerle tanınan Max J. isimli Twitter kullanıcısı, paylaştığı bir fotoğrafla telefonun piyasaya sürülme tarihini belirtti. Fotoğraf, kafa karıştırırken paylaşılan fotoğrafın açıklama kısmına "1+" açıklamasını yapan Max, cihazın OnePlus markasına ait olduğunu da bizlere açık bir şekilde gösterdi.

OnePlus 7T Pro için kritik tarih 15 Ekim:

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro’nun 15 Ekim 2019’da piyasaya sürülmesi ya da en azından duyurulması bekleniyor. Her zaman olduğu gibi bu model de OnePlus 7 ve 7 Pro’nun özellikleri geliştirilmiş hâli olacak. Bu model, gücünü Snapdragon 855+ işlemciden alacak. Modelin en az 6 GB RAM ve 128 GB hafıza seçeneği ile geleceği düşünülüyor. Bunların yanında 12 GB RAM ve 256 GB hafıza seçeneğinin de var olacağı söyleniyor.

Tasarım konusuna değinecek olursak OnePlus 7T Pro’nun, OnePlus 7 Pro ile çok benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Cihaz; 6,7 inçlik AMOLED bir ekran, 90 Hz yenileme hızı, üçlü arka kamera kurulumu ve bir adet pop-up kameraya sahip olacak. Şimdilik bu, sadece bir iddia ve doğruluğunu görmek için 15 Ekim’e kadar beklemek gerekiyor.

Kaynak : androidcommunity.com/oneplus-7t-pro-in-the-works-may-roll-out-mid-october-20190812/
12
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
2
1
0