Oppo F11 Pro, ColorOS 6'nın Yeni Güncellemelerini Almaya Başladı

4
0
0
0
0
Son dönemde yaptığı işlerle gündemde olan Oppo, geçtiğimiz haftalarda adını çokça duyduğumuz F11 Pro için ColorOS 6 güncellemelerini yayımlamaya başladı. F11 Pro'nun ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı ise henüz belli değil.

Çinli üretici Oppo, kamera performansıyla geçtiğimiz haftalara damgasını vuran F11 Pro'ya ColorOS 6'nın yeni güncellemelerini dağıtmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda Hindistan'da satışa sunulan F11 Pro, maalesef ülkemizde satışa sunulmayacak.

Bildiğiniz üzere ColorOS 6, Oppo'nun geliştirmiş olduğu bir kullanıcı arayüzü. Oldukça sade ve geliştirilmiş olan ColorOS 6, Android Pie ile birlikte çalışıyor. Oppo, F11 Pro için yayımladığı CPH1969EX_11_A.09 sürüm numaralı ColorOS 6 güncellemesiyle cihazı daha kararlı hale getirmekle birlikte bazı yeni özellikler ekliyor.

Oppo, iyileştirmelerin dışında kamera için de HDR, Dazzle Renk Modu ve birkaç filtre barındıran ColorOS 6'nın güncellenmeden önce önemli verilerin yedeklenmesi gerektiğini de belirtiyor.

Oppo F11 Pro'nun teknik özellikleriyle ilgili merak ettiklerinize yukarıdaki ilgili haberden ulaşabilirsiniz. Cihazın Türkiye'de satışa sunulması bekleniyor ancak herhangi bir tarih verilmiş değil.

Kaynak : https://phoneradar.com/oppo-f11-pro-receiving-new-update-to-its-coloros-6/
4
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
0
0
0
0