Snapdragon 865'li Oppo Find X2'nin Tanıtılacağı Tarih Belli Oldu

8
2
1
0
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, geçtiğimiz sene çıkardığı Find X cihazının varisi olacak olan Find X2’yi resmen onayladı. Yeni cihaz, öncekine göre daha iyi kamera donanımlarına ve ekran özelliklerine sahip olacak.

Oppo Find X, geçtiğimiz senenin Haziran ayında, kızaklı mekanizması sayesinde çentiksiz bir tasarımla kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Şirket, döneminin en yenilikçi telefonlarından bir tanesi olan bu cihazın halefi için herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Şirket, en sonunda bu duyuruyu gerçekleştirdi ve Oppo Find X2’nin, önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde çıkacağını onayladı. Yeni telefon da tıpkı Oppo Find X gibi güçlü donanımıyla ve kamera performansıyla dikkatleri üzerinde toplayacak.

Oppo Find X2’nin özellikleri

oppo find x

Telefon, gücünü henüz yeni duyurulan amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 865’ten alacak. Telefon, kamera olarak ise Sony kamera sensörlerini kullanacak. Oppo Find X2’nin kamerası, öncekine göre daha yüksek çözünürlüğe, hassaslığa, yüksek hızlı odaklanmaya ve yüksek dinamik aralığına sahip olacak.

Yeni sensör, her pikselini bir faz tespit pikseli olarak kullanacak ki bu, X ve Y istikametlerinden faz tespit edebileceği anlamına geliyor. Şirket, ayrıca Oppo Find X2’nin ekranının daha yüksek çözünürlüğe, yenileme hızına, renk doğruluğuna ve dinamik aralığa sahip olacağını söyledi.

Telefonun, ekrana gömülü bir selfie kamerasına sahip olması oldukça muhtemel. Şirket, henüz açıklamasa da Find X2’nin 65 W hızlı şarj desteğine ve büyük kapasiteli bataryaya sahip olmasına muhtemel gözüyle bakılıyor. Cihazın Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 2020’de (Dünya Mobil Kongresi) ortaya çıkacağı, daha sonraki bir tarihte ise satışa çıkacağı öngörülüyor.

Şirket, Find X2’ten farklı olarak 26 Aralık’ta Çin’de Reno 3 ve Reno 3 Pro cihazlarını yayınlayacak. Her iki cihaz da Snapdragon 765 yongaya, 5G bağlantı desteğine, dörtlü arka kameraya sahip olacak. Reno 3, damla çentiğe; Reno 3 Pro ise sol üst köşede bir çentiğe sahip olacak.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/oppo-find-x2-launch-snapdragon-865-q1-2020/
8
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
0
0