Oyun Telefonu Nubia Red Magic 3, 30 W Hızlı Şarj Desteğiyle Gelecek

16
3
2
0
0
Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Nubia, ürettiği başarılı cihazlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce özel bir soğutma sistemine sahip olacağı açıklanan oyun telefonu Nubia Red Magic 3'ün 30 W hızlı şarj desteğiyle birlikte geleceği ortaya çıktı.

Xiaomi, Nubia, Vivo gibi Çinli üreticilerin pazar paylarını her geçen gün arttırdığı akıllı telefon pazarında oyun telefonları giderek daha geniş kitlelere hitap etmeye başladı. Piyasaya sürülecek yeni oyun telefonları da birçok kişi tarafından merakla bekleniyor. Nubia'nın Red Magic Mars'tan sonraki oyun telefonu Red Magic 3, Çin'deki akıllı telefonlar için zorunlu kılınan 3C güvenlik sertifikası alırken ortaya çıktı.

NX629J model numarasıyla listelenen Red Magic 3'ün açıklanan özelliklerinden en dikkat çekeni, 30 W hızlı şarj desteği sunuyor olması. Bilindiği üzere Nubia'nın CEO'su Ni Fei, daha önce yeni Red Magic oyun telefonunun en az 5.000 mAh bataryayla geleceğini söylemişti. Bugün 3C sertifikasında ortaya çıkan verilere göre 15 V/2 A hızlı şarj desteği sayesinde Red Magic 3'ün tam dolu şarja ulaşması beklenenden daha kısa sürecek.

Snapdragon 855'ten güç alan ve 12 GB RAM'e sahip olan Red Magic 3; sıvı soğutma ve fanlı soğutma sistemlerini bünyesinde barındıran hibrit bir soğutma sistemiyle gelecek. Özellikle oyun sırasındaki ısınmalara karşı etkili bir çözüm sunacağı düşünülen bu soğutma sisteminin çalışma hızı, ölçülen sıcaklığa göre dinamik olarak değişecek.

Oyun telefonlarında yüksek bir değerde olması beklenen bir özellik olan tarama hızının, bu cihazda tıpkı Razer Phone'da olduğu gibi 120 Hz olması bekleniyor. Ayrıca Nubia, oyuncuların uzun süreli kullanımlarda gözlerinin zarar görmemesi için Red Magic 3'e bir göz koruma sistemi de dâhil edecek.

Oyun deneyimini iyileştirmek için 4 boyutlu bir titreşim sistemine de sahip olacak cihazın yakın zamanda tanıtılması bekleniyor. Red Magic 3'ün fiyatı konusunda herhangi bir resmi açıklama olmasa da bu oyun telefonunun en büyük rakibi Black Shark 2'nin yurt dışı fiyatının 475 dolar civarında olduğu düşünülürse Red Magic 3 de benzer bir etiket fiyatıyla satışa çıkabilir.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/03/28/alleged-nubia-red-magic-3-nx629j-3c-certification-reveals-30w-rapid-charging-support/
16
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
3
2
0
0