Oyunların Atası Pac-Man, Film Oluyor! (Diğer Oyun Uyarlamaları Gibi Olmasın da…)

12
6
0
0
0
7’den 70’e neredeyse herkesin bildiği oyunlardan biri olan efsane Pac-Man, daha önce birçok film ve dizide yer alsa da kendine ait bir filmi hiç olmamıştı. Oyun devi bir şirket, Pac-Man’in filmi için çalışmalara başladığını açıkladı.

Oyunlardan uyarlanan filmlerin yüksek bir çoğunluğunun facia olduğu maalesef yadsınamaz bir gerçek. IMDb puanlarına göre sıraladığımız oyundan uyarlama filmler listemizde de bunu görebilmeniz mümkün.

Oyuncular olarak yine de her yeni oyundan uyarlanmış film çıkacağı haberi aldığımızda heyecanlanıyoruz. Yine heyecanlandırıcı bir haber aldık: Oyunların atası Pac-Man’in bir oyun devi şirket tarafından canlı aksiyon filmi yapılmaya hazırlanıyor.

Pac-Man canlı aksiyon filmini Bandai Namco Entertainment yapacak

Pac-Man çok başarılıydı, tüm zamanların en çok satan ve en çok hasılat yapan oyunlarından biri oldu. Pac-Man daha önce iki televizyon dizisi ve sayısız filmde daha önce yer aldı ancak hiç kendine ait bir filme sahip olmamıştı. Bandai Namco Entertainment, bunu gerçekleştirecek ilk şirket olacak. Ancak maalesef filmle ilgili edindiğimiz çok fazla detay yok. 

Daha önce 2017 yılında bir başka efsane oyun olan Tetris’in de filmi çekilmek istenmişti, hem de film 80 milyon dolarlık bir bütçeye sahipti ancak o günden bugüne filmin yapımı bir adım bile ilerlemedi. Dolayısıyla şimdi de Pac-Man için endişeler türedi.

Oyun dünyasındaki yeri tartışılmaz olsa da Pac-Man’in canlı aksiyon filmi için en iyi seçim olup olmadığı bir tartışma konusu. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://www.techspot.com/news/95569-bandai-namco-turning-pac-man-live-action-movie.html
12
6
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
6
0
0
0