Pac-Man Efsanesini Gerçek Dünyada Yaşatacak Pac-Man Geo, Mobil İçin Duyuruldu

30
4
4
2
1
Bandai Namco, Android ve iOS'a gelecek yeni oyunu Pac-Man Geo'yu duyurdu. Bu oyun, klasik Pac-Man ruhunu, gerçek dünya ile birleştiriyor. Oyuncular bu oyunu, 170 farklı lokasyonda oluşturulan parkurlarda deneyimleyecekler. Oyunun çıkış tarihi net olmasa da eylül ayı içinde bu oyuna erişilebileceği ifade ediliyor.

Dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi olan Pac-Man efsanesi, Android ve iOS platformlarına bugüne kadar hiç görülmemiş şekilde yeniden geliyor. Bandai Namco tarafından ücretsiz olarak piyasaya sürülecek oyun, "Pac-Man Geo" olarak isimlendiriliyor. Oyunun ismindeki Pac-Man bölümü oyunun klasik ruhunu tanımlarken, Geo ibaresi bu yeni oyunla ilgili önemli değişiklikleri temsil ediyor.

Pac-Man efsanesini hepimiz biliriz. Bu oyunda sarı renkli sevimli bir yaratığa hayat verir, platformdaki yemleri düşmanlarımıza yakalanmadan yemeye çalışırız. Pac-Man Geo da bu mantıkta geliştirilmiş olan bir oyun. Ancak bu oyunu benzersiz kılan şey, yemleri yemek için gerçek bir haritayı kullanmak durumunda olacak olmamız. Yani Pac-Man Geo, oyunculara bugüne dek görmedikleri çok daha farklı bir deneyim sunacak.

Pac-Man Geo

Bandai Namco tarafından yapılan açıklamalara göre oyuncular, aralarında New York, Paris ve Tokyo'nun da olacağı 170 farklı bölgede, Pac-Man deneyimini gerçek dünyada yaşayacaklar. Bu bağlamda, oyuncuların kendi Pac-Man labirentlerini oluşturabilecekleri oyun, oldukça ilgi çekecek gibi görünüyor.

Pac-Man Geo

Geliştirici ekip, oyunda yer alan 170 bölgenin hangileri olduğunu detaylı bir şekilde açıklamıyor. Ancak yapılan açıklamalarda, dünyanın her yerindeki ünlü lokasyonlarda yem toplanacağı ifade ediliyor. Yani görünüşe göre oyuncular, oldukça geniş kapsamlı bir Pac-Man Geo deneyimi yaşayacaklar. Peki oyuna nasıl erişebileceksiniz?

Pac-Man Geo, şu an için aktif olarak indirilemiyor. Geliştirici ekip, oyunun hem Android hem de iOS için mağaza sayfaları oluşturmuş olsa da şimdilik sadece ön kayıt imkanı veriliyor. Oyunun çıkış tarihininse eylül ayı içerisinde yapılması bekleniyor. Eğer Pac-Man Geo ile ilgili detaylı bilgi sahibi olup, ön kayıt yapmak isterseniz iOS için burada, Android için de burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gematsu.com/2020/09/pac-man-geo-announced-for-ios-android
30
4
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
30
4
4
2
1