Patates Püresinden Yapılmış Tesla Cybertruck, Twitter’da Viral Oldu

66
7
2
1
0
Patates Püresinden Yapılmış Tesla Cybertruck, Twitter’da Viral Oldu
Bir Twitter kullanıcısı, kardeşinin bir saatten fazla uğraşarak ortaya koyduğu patates püresinden yapılmış olan Tesla Cybertruck'ı paylaştı. Twitter'da bir anda viral olan video, insanların eğlenceli anlar geçirmesini sağladı.

Elektrikli otomobil sektörünün devlerinden olan Tesla, yeni SUV’u Cybertruck’ı geçtiğimiz günlerde oldukça olaylı geçen bir lansman ile tanıtmıştı. Modern otomobillerin aksine oldukça sade ve kaba bir tasarıma sahip olan araç, ilerleyen günlerde pek çok markanın da alay konusu olmuştu. Hatta bu konu üzerine oyuncak şirketi LEGO dahi Tesla’nın Cybertruck aracıyla dalga geçmiş ve Legolardan yapılmış bir Cybertruck görseli yayınlamıştı.

Markalar birer birer Tesla ile dalga geçmeye devam ederken şimdi de bir Twitter kullanıcısı, kardeşinin patates püresinden yaptığı Tesla Cybertruck’ı paylaştı. Twitter üzerinden paylaşılan videoda, Tesla Cybertruck’ın garip tasarımıyla oldukça benzerlik gösteren patates püresinden oluşturulmuş olan Cyberktruck’ın yapım aşamasına kısa bir bakış atıyor ve ikilinin eğlenceli anlarına tanıklık ediyoruz.

Patates püresinden yapılmış Tesla Cybertruck:

Tweetin sahibi olan Dan Milano, bu sanat eseri için kardeşinin bir saatten fazla uğraştığını belirtiyor hatta bir başka tweette Milano’nun kardeşinin, Cybertruck’un üzerinde titizlikle kesme işlemleri yaptığı anlara da tanıklık ediyoruz. Patates püresinden yapılan bu tasarım, Cybertruck’un ayrık cam tasarımını ve bagajdan yere açılan rampayı dahi içeriyor.

Peki bu tasarıma ne oldu diye soracak olursanız da beklenen hazin son gerçekleşti. Milano, tweet zincirinde paylaştığı bir diğer videoda ise patates püresini soslayıp fırına verdikleri anı paylaştı. Bunun ardından pişmiş püreyi paylaşan Milano, tüm takipçilerinin Şükran Günü’nü kutlamayı da unutmadı.

Dan Milano, erkek kardeşi Greg’in her yıl bir 'baş yapıt' ortaya koyduğunu belirtiyor. Örneğin, New York’taki Guggenheim Müzesi’nin bir heykelini de yine patatesten püresinden yapmış. Twitter’da bir anda viral olan bu video 200 binden fazla beğeni alırken, insanlar da videonun altında eğlenmeyi ihmal etmediler.

Kaynak : https://mobilesyrup.com/2019/11/29/tesla-cybertruck-made-of-mashed-potatoes-art/
66
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
66
7
2
1
0