Sega, Phantasy Star Online 2'nin Steam'de Yayınlanacağını Duyurdu

3
2
1
0
0
Sega, Phantasy Star Online 2 oyunun ücretsiz olarak Steam'e geleceğini açıkladı. 5 Ağustos tarihinde yayınlanacak olan oyun, aynı gün içerisinde büyük bir içerik güncellemesi de alacak.

Konsol tarafından çekildikten sonra oyun geliştirime ve yayınlama kanadına odaklanan Sega, çevrimiçi aksiyon, rol yapma oyunu Phantasy Star Online 2'nin Steam'de ücretsiz olarak yayınlanacağını duyurdu.

Oyunun 5 Ağustos tarihinde yayınlanacağını açıklayan Sega, ayrıca ilk büyük içerik güncellemesinin de aynı gün içerisinde oyunculara sunulacağını duyurdu. Episode 4 olarak adlandırılan ücretsiz güncelleme, Windows 10 PC ve Xbox'larda yayınlanacak.

Phantasy Star Online 2, Steam'e geliyor

Oyunla birlikte aynı gün yayınlanacak olan ek içerikte yeni bir gezegen, daha fazla düşman, artırılmış seviye farkı ve çok daha fazlası oyunculara sunuluyor. PSO2 Team, Kuzey Amerika Pazarlama Yöneticisi Fred White, yayınladığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Phantasy Star Online 2'yi olabildiğince fazla oyuncuya ulaştırmak bizim amacımız. Steam için gelen istekleri duyduk ve 6 kıtadan 36 ülkedeki Steam kullanıcılarının yakın bir zamanda PSO2'yi istedikleri cihazda Steam Başarıları ve Remote Play gibi popüler özellikler de dâhil olmak üzere deneyimleyebilecekler. PSO2'nin Steam sayfası bugün açıldı."

Sega, ayrıca Phantasy Star Online 2 için yeni bir genişleme paketi de duyurdu. 2021 yılında PC, Xbox One ve Xbox Series X için yayınlanacak olan New Genesis isimli ücretsiz DLC, yeni grafik motoru, yenileştirilmiş dövüşleri ve çok daha fazlasıyla PSO2 deneyimini artıracak. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Phantasy Star Online 2 sistem gereksinimleri:

phantasy star online 2

  • İşletim sistemi: Windows 10 - 64 bit
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E6300 ve üstü
  • RAM: 2 GB
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce 7800GT, AMD Radeon HD2900XT ya da dengi ve üstü
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 80 GB
Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/phantasy-star-online-2-comes-to-steam-next-week-fu/1100-6480267/?ftag=CAD-01-10abi2f
3
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
0
0