Google’ın Kablosuz Kulaklığı Google Pixel Buds 2 Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

60
10
4
3
2
Google, bugün düzenlenen tanıtım etkinliği kapsamında yeni telefonlarını tanıttı. Ancak etkinliğin dikkat çeken bir diğer ürünü ise Google'ın yeni kablosuz kulaklıkları Pixel Buds 2 oldu. Gelin bu kulaklığın fiyatına ve özelliklerine yakından bakalım.

Google’ın bugün düzenlenen tanıtım etkinliğinde yeni model Pixel 4 telefonlarının yanı sıra bir de geçtiğimiz haftalarda sızıntılarla karşımıza çıkan kablosuz kulaklık Google Pixel Buds 2 tanıtıldı. Yeni kulaklık çağa ayak uydurmuş gibi gözüküyor ve sesli asistan desteği gibi pek çok özelliğe sahip olacak.

Bluetooth 4.0+ özelliği bulunan kulaklık, bu özellik sayesinde dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve iOS cihazlarla eşleşebilecek. Yine bu noktada Pixel Buds 2, Android 6.0 üzeri sürüm kullanan tüm cihazlarla tek bir dokunuşla eşleşebilecek. Ayrıca Google, kulaklıkların Bluetooth kapsama alanının yaklaşık bir futbol sahası kadar mesafe olduğunu da belirtti.

Pixel Buds 2 özellikleri

Küçük kulak kancasına sahip olan kulaklıklar, kulağa tam oturacak şekilde tasarlanmış gibi görünüyor. Kulaklıkların bir diğer özelliği ise çevredeki gürültüye bağlı olarak ses seviyesini dinamik olarak ayarlaması. Bu kapsamda Google Asistan'dan sesi sizin için yükseltmesini veya azaltmasını isteyebileceğiniz bir seçenek de bulunuyor.

Ter ve suya dayanıklı olan Pixel Buds 2, daha iyi sesli arama kalitesi için özel olarak tasarlanmış bir mikrofonu da bünyesinde barındırıyor ve Google, kulaklıklarda çenenin titreşimiyle konuşmayı algılayabilen yerleşik bir ivmeölçer olduğunu söylüyor. Ancak ne yazık ki kulaklık, aktif gürültü önleme özelliğinden yoksun.

Pixel Buds 2’nin batarya kısmına gelecek olursak; Google, kulaklıkları için tam dolu bir batarya ile 5 saate kadar aktif kullanma ve şarj kılıfıyla birlikte 24 güne kadar bekleme süresi vaat ediyor.

Pixel Buds 2 fiyatı

Pixel Buds 2 fiyatı

2020’nin bahar aylarında piyasaya sürülecek olan Pixel Buds 2; siyah-beyaz, nane yeşili ve mercan benzeri renklerle raflardaki yerini alacak. Cihaz için belirlenen satış fiyatı ise 179 dolar (yaklaşık 1.050 TL). Tabii ki bu fiyata ülkemizdeki vergilerin dahil edilmediğini de belirtelim.

Kaynak : https://wccftech.com/pixel-buds-2-are-official-will-retail-at-179/
60
10
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
60
10
4
3
2