PlayStation Plus Ücretsiz Oyunları Belli Oldu: 800 TL'lik Oyun "Bedava" Oluyor!

23
4
4
2
1
PlayStation Plus'da Mayıs ayında ücretsiz verilecek oyunlar belli oldu. Yapılan duyuruya göre PS Plus abonelerinin bu ay alacağı ücretsiz oyunlar arasında FIFA 22 de yer alacak.

Önümüzdeki haziran ayında Xbox Game Pass rakibi yeni sisteme geçiş yapacak olan PlayStation Plus, bu süreye kadar abonelerine aynı şekilde hizmet vermeye devam edecek. PlayStation Plus aboneleri, mayıs ayında da her zaman olduğu gibi yeni ücretsiz oyunlarla kütüphanelerini büyütecek.

Peki PlayStation Plus aboneleri, mayıs ayında hangi oyunlara ücretsiz olarak sahip olacak? Sony, mayıs ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı. Açıklanan oyunların her biri, PS Plus abonelerini memnun edecek gibi görünüyor.

PlayStation Plus Mayıs 2022 ücretsiz oyunları

fifa 22

  • FIFA 22 (PlayStation 5 ve PlayStation 4)
  • Tribes of Midgard (PlayStation 5 ve PlayStation 4)
  • Curse of the Dead Gods (PlayStation 4)

Haziran ayı, bu sistem için son ay olacak:

PlayStation Plus, 22 Haziran’da üç paketten oluşan yeni bir abonelik sistemine geçiş yapacak. PlayStation Plus Essential, Extra ve Deluxe olarak adlandırılan paketler, birbirinden farklı avantajlarla oyunculara uygun fiyata sunulacak. Sony’nin yeni abonelik paketi hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki yazılarımıza göz atabilirsiniz:

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/playstation-plus-free-games-for-may-2022-might-have-leaked-early/1100-6502804/
23
4
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
23
4
4
2
1