Sony, PlayStation Plus İçin Nisan Ayı Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı

18
6
5
3
1
PlayStation kullanıcılarına sunduğu ücretsiz oyunlarla birçok farklı oyunu deneyimleme imkanı tanıyan PlayStation Plus, Nisan ayında Conan Exiles ve The Surge ile karşımıza çıkacak.

Üyelerine sunduğu avantajlarla birçok PlayStation kullanıcısının oyun deneyimini iyileştiren PlayStation Plus, her ay üyelerine sunduğu ücretsiz oyunlara iki oyun daha ekledi. Nisan ayına oldukça kısa bir zaman kala Sony'den gelen açıklamaya göre önümüzdeki ay PlayStation Plus üyeleri Conan Exiles ve The Surge'ü ücretsiz olarak indirebilecek.

Conan Exiles

Conan Exiles, Funcom tarafından Unreal Engine ile geliştirilmiş bir aksiyon macera oyunu olarak 2018'in Mayıs ayında karşımıza çıkmıştı. PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformları için yayınlanan oyun, şu an Steam'de 109 TL etiket fiyatına sahip. Oyun hakkında daha detaylı bilgiye buraya tıklayarak gidebileceğiniz oyunun resmi internet sitesinden ulaşabilir ve aşağıdaki fragmandan oyunun genel hikâyesini inceleyebilirsiniz.

The Surge

The Surge ise Deck13 tarafından geliştirilen ve 2017'nin Mayıs ayında piyasaya sürülen bir RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Tıpkı Conan Exiles gibi PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformları için yayınlanan oyun, şu an Steam'de 95 TL fiyat etiketine sahip. The Surge hakkında daha detaylı bilgiye buraya tıklayarak gidebileceğiniz resmi internet sitesinden ulaşabilir ve oyunun hikâyesini aşağıdaki fragmandan inceleyebilirsiniz.

Her iki oyunun da 2 Nisan'dan itibaren PlayStation Plus üyeleri için indirilebilir durumda olacağını ekleyelim. PlayStation Türkiye'nin resmi YouTube kanalından yapılan duyuruya aşağıdan ulaşabilirsiniz. PlayStation ve diğer platformlarda yayınlanan ücretsiz oyunları sizlerle paylaşmaya önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/3/27/18283962/playstation-plus-free-games-april-2019-ps4
18
6
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
18
6
5
3
1