Sony, En Güncel PlayStation Duyuruları İçin Canlı Yayınlar Düzenleyecek

21
1
0
0
0
Sony, PlayStation oyunları hakkında güncellemeler ve duyuruların açıklanacağı bir canlı yayın serisine başlayacaklarını duyurdu.

Japon teknoloji devi Sony, PlayStation Blog’da yaptığı açıklama ile 25 Mart’tan itibaren PlayStation 4 ve PlayStation VR oyunları hakkında güncellemeler ve duyuruların gerçekleştirileceği bir canlı yayın serisine başlayacaklarını duyurdu.

Canlı yayın serisinin ilk bölümü, 25 Mart Pazartesi günü Türkiye saati ile 00:00’da gerçekleşecek. State of Play adını taşıyacak olan canlı yayınlarda yeni PlayStation oyunlarından fragmanlar, görüntüler ve bazı önemli duyurular yer alacak.

Yapılan açıklamaya göre canlı yayınlar, Twitch, YouTube, Twitter ve Facebook’ta yayınlanacak. Yani sıkı bir PlayStation takipçisiyseniz bu canlı yayınları kaçırmanız pek de mümkün değil.

State of Play canlı yayınlarının tekrarı, kısa bir süre sonra muhtemelen YouTube ve Twitch gibi platformlarda erişime açık olacak. Sony ayrıca State of Play yayınlarının yıl boyunca düzenli olarak güncelleme ve duyurular için gerçekleştirileceğini söyledi.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/03/22/sony-announces-state-of-play-livestream-will-announce-new-games-march-25
21
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
1
0
0
0