Polis Güçleri, Ciddileşmeye Başlayan 51. Bölge İstilasını Durdurmaya Hazırlanıyor

213
13
13
5
2
Nevada'daki polis güçleri, 51. Bölge'yi istila etmek isteyen kişileri durdurmak için hazırlandıklarını belirtti. Polis güçleri, alana gelen herhangi bir kişinin tutuklanacağını da ifade etti.

51. Bölge'yi istila etme fikrinin kontrolden çıkmasıyla birlikte Nevada'nın polis güçleri, 51. Bölge'ye girmeye çalışacak herhangi bir grubu, biber gazı gibi ölümcül olmayan yollarla durdurmaya hazır olduğunu belirtti. Bunların yanı sıra bölgeye gelen kişilerin suç işlemiş sayılacağı ve tutuklanacakları da bildirildi.

Her geçen saniye daha fazla kişinin katıldığı etkinlik, sınırlarını aşmış durumda. '51. Bölgeyi İşgal Edelim, Hepimizi Birden Durduramazlar' şeklinde başlatılan bir şaka, şu anda kesin gidecek olan ve düşünen iki milyonu aşkın katılımcıya sahip.

51. bölge

Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'nin sözcüsü Laura McAndrews, daha önce yaptığı bir açıklamada 51. Bölge'nin aktif bir askeri saha olduğunu ve girmeye çalışanların eğitimli Amerikan askerleriyle karşılaşacağını belirtmişti. Bunun üzerine Nevada polis güçlerinin açıklaması da eklenince ortaya yeterli sebebin çıktığını düşünüyoruz.

51. Bölge'yi işgal etme etkinliğinin 20 Eylül tarihinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Katılımların bu şekilde devamı halinde ABD'li yetkililerden çok daha fazla açıklama gelecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://comicbook.com/2019/07/16/area-51-raid-nevada-authorities-to-step-in/
213
13
13
5
2
Emoji İle Tepki Ver
213
13
13
5
2