Profesyonel Drone Yarışları Artık Twitter'dan Yayınlanacak

7
1
1
1
0
Daha önce yalnızca ücretli platformlarda yayınlanmakta olan profesyonel drone yarışları, bu yıldan itibaren Twitter'dan da yayınlanacak.

Profesyonel drone yarışlarının en büyük organizasyonu olan Drone Racing League, son üç sezonunda yayın haklarını ESPN, Sky ve Disney gibi ücretli platformlara sunmuştu. Bunun en büyük nedeni, Drone Racing League’in yeni nesil NASCAR olma hedefiydi. Ancak organizasyon, bu yıl yayın politikasında önemli değişikliğe gitti.

11 Ağustos itibarıyla başlayacak olan Drone Racing League 4. sezonu, Youku, NBC ve NBCSN ile birlikte Twitter’dan da canlı yayınlanacak. Böylece ilk üç sezonu ücretli olarak izlenebilen Drone Racing League, 2019 yılı itibarıyla ücretsiz olarak takip edilebilecek. DRL CEO’su yaptığı açıklama ile organizasyon konusunda en fazla şikayeti yayınlar konusunda aldıklarını belirtti.

Drone Racing League’in Twitter’da yayınlanacak olması, sosyal medya şirketinin spor yayınları politikasına son derece olumlu bir etki yapacaktır. NHL, NFL ve NBA yayınları için anlaşmalar gerçekleştiriyor. Böylece Twitter kullanıcıları yalnızca gündemi değil, etkinlikleri de platform üzerinden takip edebiliyorlar.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/3/12/18261402/watch-drone-racing-league-live-2019-season-streaming-twitter-nbc-nbcsn
7
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
1
1
0