PUBG Mobile Lite'a Cadılar Bayramı Temalı Yeni Güncelleme Geldi

23
11
6
4
3
Pubg Mobile Lite'ın 0.14.6 güncellemesiyle birlikte oyuna Cadılar Bayramı temalı etkinlik geldi. Güncelleme, yeni oyun modunun yanı sıra yeni silahlar ve özellikleri de oyuna getirdi.

PUBG Mobile Lite'ın için 0.14.6 sürümü yayınlandı ve popüler mobil oyuna Cadılar Bayramı etkinliği getirildi. Cadılar bayramı güncellemesiyle oyuna Survive Till Dawn modunun yanı sıra yeni özellikler eklendi.

Güncellemeyle PUBG Mobile Lite, yakın zamanda PUBG Mobile'da 0.15 güncellemesiyle başlayan Halloween temalı Survive Till Dawn moduna kavuştu. Yeni modda takım arkadaşlarınızla kooperatif olarak üç gün ve iki gece hayatta kalmanız gerekiyor.

Ayrıca oyunda gündüz vakti Flamethrower ve M134 Minigun gibi yeni silahları kullanabileceksiniz. Geceleri ise yeni başarımların kilidini açmak için Kabak Zombileri'ni ortadan kaldırmanız gerekiyor.

pubg mobile lite halloween

Cadılar Bayramı temasının yanı sıra PUBG Mobile Lite güncellemesi, oyuna yeni geliştirmeler getiriyor. Örneğin, Survive Till Dawn modunda kullanıcıların yeni karakter Victor gibi giyinmelerini sağlayan açık karakter sistemi var. Yeni karakterin daha düşük yeniden yükleme süresi sağladığı söyleniyor.

Ayrıca karanlık gecelerde zombilerle mücadele edebilmeniz için daha güçlü ve yeni bir silah da var. Sawed-off, 12 mermi alan bir shotgun ve zombileri biçmenize yardımcı olarak. Yeni M134 Minigun, 200 mermi kapasitesiyle önünüze çıkan her şeyi silip süpürecek. Son olarak Flamethrower, zombileri 10 metre mesafeden yakarak kolayca öldürmeniz için bir diğer seçenek olarak geldi.

PUBG Mobile Lite 0.14.6 ile gelen diğer önemli özellikler arasında yeni video ödülleri ve güncellenmiş Winner Pass özelliği var. Ayrıca hata düzeltmeleri ve kararlılık iyileştirmeleri de yama notlarında yer alıyor.

Kaynak : https://www.bgr.in/gaming/pubg-mobile-lite-0-14-6-content-update-brings-halloween-fun-to-the-game/
23
11
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
23
11
6
4
3