PUBG'nin 4. Sezonu İçin Oluşturulan Sinematik Fragman Yayınlandı (Video)

92
24
11
10
6
Hayatta kalma oyunlarının önde gelen isimlerinden olan PUBG'nin dördüncü sezonu için bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan video, Erangel adasının geçmişte neler yaşadığını gösteriyor ve PUBG'nin sinematik olarak hazırlanan ilk videosu olma ünvanına sahip.

Son yılların popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG, piyasaya sürüldüğü zaman oyun sektörünü kasıp kavurdu. Bu oyunun hemen ardındansa başka şirketler, hayatta kalma türünde oyunları piyasaya sürerek çeşitliliği artırdırlar ve büyük bir rekabet ortamı oluştu. Fortnite ile Apex Legends'ın piyasaya sürülmesiyle birlikte oyuncuların bir kısmı bu oyunlara kaymış olsalar bile, PUBG'nin popülaritesi hiçbir zaman azalmadı.

PUBG'nin dördüncü sezonu, 24 Temmuz'da başlayacak. Oyunseverler yeni sezonu heyecanla beklerken geliştirici şirket, PUBG'nin bilinmeyen hikayesini ön plana çıkarmayı amaçlayarak bir fragman hazırladı. Elbette PUBG'nin gerçek bir tarihsel öyküsü yok ancak geliştiriciler, 1965'ten günümüze kadar gelen süreçte Erangel'de neler yaşandığını gözler önüne serdiler.

pubg

Popüler oyunun yayınlanan fragmanı, Erangel adasındaki küçük bir çocuğun yaşadıklarını gösteriyor. Düşman kuvvetlerinin yaptığı kıyım sonrasında ada terk ediliyor ve aradan uzunca bir zaman geçtikten sonra harabeye dönerek, çeşitli çatışmalara sahne oluyor. Fragmanın sonunda ise bir adamın monitörler aracılığıyla bu adayı izlediğini görebiliyoruz.

Daha önce yapılan açıklamalarda Erangel'e büyük yeniliklerin geldiği duyurulmuştu. İlerleyen dönemlerde geliştirici şirketin çalışmalarının, PUBG'nin yeniden kral olmasını sağlayıp sağlamayacağını hep birlikte göreceğiz.

PUBG'nin dördüncü için yayınlanan sinematik fragmanını, hemen aşağıdan izleyebilirsiniz

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/gaming/pubg-gets-its-first-ever-story-trailer-and-its-pretty-dark/
92
24
11
10
6
Emoji İle Tepki Ver
92
24
11
10
6