Quantum Break'in Yapımcısının Yeni Oyunu Control'ün Ön Sipariş Dönemi Başladı

9
5
2
0
0
Quantum Break'in dünyasına benzer bir dünyaya sahip olması beklenen Control'ün PC için belirlenen fiyat etiketi bir hayli tepki çekebilir.

Max Payne, Quantum Break gibi birçok sevilen oyunun altında imzası olan Remedy Entertainment'ın yeni oyunu Control, Epic Games Store, Amazon, PlayStation Store ve Best Buy'da ön siparişe açıldı.

Control, Quantum Break'in geliştirilmiş bir versiyonu olarak sunulan ve doğaüstü olayları başarılı bir şekilde kullanan bir oyun olacak gibi görünüyor. Hikayesinin New York'ta geçeceğini bildiğimiz Control, Quantum Break'ten farklı olarak bu kez bir kadın karakterle oynama şansını da beraberinde getiriyor.

E3 2018'de oyuna dair bazı detayları, geçtiğimiz hafta ise NVIDIA'nın RTX teknolojisiyle nasıl çalıştığını öğrenmiştik. Bu gün (26 Mart) ise yapımcının resmi YouTube kanalından yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı ve oyunun ön sipariş döneminin başladığı duyuruldu.

PC kullanan oyuncular için Epic Games Store'dan erişime sunulacak oyunun platformlardaki ön sipariş fiyatlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Epic Games Store:

  • Standart Sürüm: 399 TL
  • Deluxe Sürüm: (henüz satışta değil)

PlayStation Store:

  • Standart Sürüm: 259 TL
  • Deluxe Sürüm: 349 TL

Microsoft Store:

  • (Microsoft Store'daki ön sipariş dönemi henüz başlamadı.)

Dijital sürümlerinin yanı sıra kutulu olarak da Amazon ve Best Buy üzerinden satışları başlamış olan Control'ün oyun dünyasında nasıl bir yer edineceğini hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.windowscentral.com/supernatural-shooter-control-remedys-next-game-xbox-one-and-pc
9
5
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
5
2
0
0