Realme, Uygun Fiyatlı Buds 2 Kulaklığını Tanıttı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

16
3
3
1
1
Yeni Delhi'de düzenlediği etkinliklerde yeni akıllı telefon modellerinin duyurusunu yapan Realme, yeni kablolu kulaklığı Buds 2'yi de tanıttı.

Çinli teknoloji üreticilerinden Realme, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de etkileyici bir organizasyon düzenledi. Şirket, düzenlediği bu etkinlik kapsamında fiyat performans ürünü olan Realme 5 ve Realme 5 Pro'yu tanıttı. Ayrıca Realme, eylül ayı sonlarında 64 megapiksel kameralı yeni modeli Realme XT'yi duyuracağını da etkinlikler kapsamında açıkladı.

Etkinliklerde sadece yeni akıllı telefonlarını duyurmakla yetinmeyen Realme, yeni kablolu kulaklık modeli Realme Buds 2'nin de tanıtımını yaptı. Buds 2, şirketin geçtiğimiz yılın sonlarında piyasaya sürdüğü Buds modelinin gelişmiş bir hali olarak karşımıza çıkıyor.

realme buds 2

Şirketin tanıtmış olduğu bu yeni kablolu kulaklık modeli, 3.5 milimetrelik girişe sahip. 11.2 milimetrelik bir bass artırma desteğinin olduğu Buds 2'nin çok katmanlı kompozit diyafram yapısı kulaklıktan alınan sesin kalitesini ciddi oranda artırıyor.

Realme, kablolu kulaklıkların en büyük sorunlarından bir tanesi olan kablo dolanma sorunun önüne geçebilmek için de bir kablo düzenleyiciyle geliyor. Ayrıca Buds 2, kulaklıkların derli toplu durabilmesi için mıknatıslı bir yapıya da sahip.

Tüm bu özellikleriyle birlikte tanıtılan Realme Buds 2'nin fiyatıysa 599 rupi (yaklaşık 50 TL) olarak belirlenmiş durumda. Kulaklıkların 4 Eylül itibarıyla başlanacak ve 11 Eylül'de satışların kapsamı hem çevrimiçi hem de çevrimdışı platformlarda genişletilecek.

  • Not: Realme'nin belirlemiş olduğu ücretler Hindistan için geçerlidir. Ürünün Türkiye'ye gelmesi halinde fiyatlandırmada değişiklikler yaşanabilir.
Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/audio/news/realme-buds-2-price-in-india-rs-599-launch-sale-date-september-4-2087733
16
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
16
3
3
1
1