Realme CEO’su Daha Önce Görülmemiş Cihaz Prototipleri Paylaştı

13
11
5
2
0
Realme Hindistan CEO’su Madhav Sheth, daha önce ortaya çıkmamış çeşitli telefon prototiplerini Twitter’dan paylaştı. Firmanın pek çok farklı model denediği göze çarptı.

Üretim sürecinin aşamalarından biri de prototip oluşturmaktır. Bu prototipler her zaman için piyasaya sürülen ürün olmasalar da son ürüne oldukça yakın oluyorlar. Haliyle her prototip zahmetli bir sürecin ürünü oluyor.

Realme Hindistan CEO’su Madhav Sheth tarafından paylaşılan görsellerde firmanın daha önce hiç görülmemiş, gün yüzüne çıkmamış prototipleri yer aldı. Bu prototip akıllı telefonların arka kameraları için farklı tasarımları, özel renkleri ve ekranları dikkat çekti.

Realme 7 serisine gönderme

“Realme’de gençler için tasarım stratejimizi sürekli geliştiriyoruz. Akıllı telefonlarımız, yetenekli Realme Tasarım Stüdyosu tarafından en özel ve anında fark edilen seçilmeden önce detaylı gözlem süreçlerinden geçiyor. Faster7’nin nasıl gözükmesini bekliyorsunuz?”

Twitter gönderisinden belli olduğu üzere firma, Realme 7 serisini yakın zamanda satışa sürecek. Bu tasarımlardan biri de muhtemelen yeni telefonun tasarımı olacak. Telefonun bilinen özellikleri de bu prototipleri ayırmaya pek yardımcı olmuyor.

Daha önce ortaya atılan iddialarda telefona ait olduğu söylenen bir de tasarım görseli paylaşılmıştı. O görselde yer alan telefonda arka kameralar sıralı bir şekilde sol üstte sıralanmıştı. 

Realme 7 özellikleri

realme

Realme 7 hakkında henüz bütün bilgiler kesinleşmiş değil. Telefonun beklenen özellikleri ise şu şekilde:

  • Ekran: 6,67 inç LCD
  • İşlemci: MediaTek Helio G90T
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 64 GB (arttırılabilir)
  • Batarya: 4500 mAh, USB-C şarj girişi
  • Ön Kamera: 16 MP
  • Arka Kamera: 64 MP + 12 MP + 5 MP + 2 MP

Realme 7’nin ilk olarak hangi ülkede satışa çıkacağı ve ülkemize gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Telefonun yakın zamanda piyasaya çıkması beklense de kesin olarak verilebilecek bir tarih söz konusu değil. Bakalım Realme, daha önce gördüğümüz flash satışlarını Realme 7 için de yapacak mı?

Kaynak : https://sparrowsnews.com/2020/08/23/unreleased-realme-prototypes/
13
11
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
13
11
5
2
0