Recep İvedik 7'den İlk Görüntüler Paylaşıldı: Kenya'dan Köye Dönüyor!

68
26
13
4
3
Disney Plus'ta yayınlanacak Recep İvedik 7'den ilk görüntüler geldi. Paylaşılan görüntüler, filmin konusuyla ilgili genel bir tahmin yürütme imkanı sunuyor.

Türkiye'nin en uzun soluklu komedi filmi serilerinden Recep İvedik'in yeni filmi için harekete geçildiğinden bahsetmiştik. Yapılan açıklamalara göre film, Disney Plus üzerinden seyirci ile buluşacaktı. Şimdiyse filmle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Disney Plus, Recep İvedik 7'den ilk görüntüleri resmen paylaştı. 

Disney Plus'ın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Recep İvedik 7'nin konusu ile ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. "Kaldığı yerden devam ediyor." ifadelerinin kullanıldığı paylaşımlarda, filmin çok yakında Disney Plus üzerinden yayınlanacağı ifade edildi. 

Recep İvedik 7 haricinde tüm Marvel, Star Wars, Pixar film ve dizileri, tüm National Geographic belgesellerine ulaşmak için Disney+’a üye olabilirsiniz. Aylık 34,99 TL, yıllık 349 TL’lik avantajlı fiyatı kaçırmayın!

İşte Recep İvedik 7'den gelen ilk görüntüler:

Recep İvedik 7

Paylaşılan görüntülere baktığımızda, Recep İvedik'in yeni maceralarının büyük ihtimalle Ege'deki bir köyde geçeceğini görüyoruz. Bununla birlikte filme bir kadının dahil olacağını söyleyebiliriz. Görüntülerden anladığımız kadarıyla Recep İvedik ile bu kadın arasında samimi bir ilişki olacak.

Recep İvedik Disney Plus

Recep İvedik karakterinin yaratıcısı Şahan Gökbakar da konuyla ilgili bazı paylaşımlar yaptı ancak filmin konusu ve detayları ile ilgili bir şeyler söylemedi. Ancak bunun kısa bir süre sonra sona ermesi ve Recep İvedik 7'den yepyeni bilgiler gelmesi bekleniyor.

Filmden gelen diğer görüntüler:

Disney Plus

Recep İvedik

Recep İvedik 7 geliyor

Recep İvedik

Disney+'a avantajlı fiyatlarla ulaşmak için buraya tıklayın.

68
26
13
4
3
Emoji İle Tepki Ver
68
26
13
4
3