Regnant Esports’un Yeni LoL Takımı İlk Turnuvasına Çıkıyor

8
4
2
2
2
Dota 2 takımıyla ESL Türkiye şampiyonu olan espor takımımız Regnant, yeni bir League of Legends takımı kurdu. Yeni takımın oyuncuları, birbirlerine alışma sürecini hızlandırmak için ilk turnuvalarına odaklandı. Regnant Esports LoL takımı, 18. Online Vena LoL Turnuvası ile mücadeleye başlıyor.

Espor dünyasının en genç ve en başarılı kulüplerden olan Regnant, bu ay düzenlenen ESL Türkiye Şampiyonası finalinde Dota 2 takımıyla kupayı kaldırmıştı. Dota 2 takımı, bu zaferin ardından uluslararası başarılara odaklanmışken Regnant diğer takımlarını da güçlendirmeye odaklandı. 

League of Legends için bir yenilenme sürecine giren kulüp yeni bir takım kurdu. Yeni takımın ilk turnuvası ise gelenekselleşen 18. Online Vena League of Legends Turnuvası olacak.

regnant esports

İşte yeni Regnant Esports League of Legends takımı:

  • Hasan Kaan “HKG” Gül
  • Kerem "öyle biri işte" Kırgöz
  • Berke "Fsociety" Sevim
  • Batuhan "Greyone" Özcan
  • Ali "Bromity" Tanrıkulu

Takımın ilk turnuvası, Twitch üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Regnant sosyal medya sponsoru olan Aryenis Gaming’den Robin Ekinci (RobsonAG) buradaki Twitch kanalından Regnant adına sunuculuk yapacak. 

Regnant, gelenekselleşen ve yerel turnuvalar arasında gelişmeye devam eden 18. Online Vena League of Legends turnuvasında kupaya ulaşmak istiyor. Umarız Dota 2 takımı gibi namağlup bir zaferle turnuvadan ayrılır.

8
4
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
8
4
2
2
2