Hükmettik: Espor Kulübümüz Regnant, Namağlup Türkiye Şampiyonu Oldu

64
10
6
3
0
Kısa bir süre önce kurulan espor kulübümüz Regnant, Intel ESL Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonluk kupasını kaldırdı. Dota 2 takımı, güçlü kadrosuyla turnuvaya hükmederek namağlup şekilde tüm maçlarını kazandı ve Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

Geçtiğimiz aylarda kurulan Webtekno ana sponsorluğundaki espor takımı Regnant, espor dünyasının en iddialı oyunlarından Dota 2’de katıldığı ilk ulusal çaptaki turnuvayı zaferlerle taçlandırdı. Yaklaşık son 2 aydır devam eden mücadeleler sonucunda tüm rakiplerini saf dışı bıraktı. 

Teknosa sponsorluğunda yürütülen Intel ESL Türkiye Şampiyonası kapsamında, İzmir’deki final maçında da bu başarısını sürdüren Regnant, kupayı kazandı. Takımın kurucusu Anıl Kıral, “Türkiye’nin en iyi espor kulübü olma yolunda ilerliyoruz. İlk maceramızda namağlup şampiyon olarak tüm espor camiasına kendimizi kanıtladık” dedi. 

Regnant: Daha çok çalışacağız

regnant

Regnant Espor Dota 2 takımının hedefi artık Türkiye’nin değil uluslararası turnuvaların en iyi takımı olmak. Anıl Kıral, “Hiç durmadan daha çok çalışarak, çok daha büyük başarılar elde edeceğimizden hiçbir şüphemiz yok” açıklamasında bulundu.

Bu vesileyle Webtekno ekibi olarak Regnant Espor kulübümüzün tüm oyuncularını kutluyor, şampiyonluk kupalarıyla bir müze kurmalarını temenni ediyoruz. Hükmedecek daha çok turnuvaları var. 

Regnant Espor’un resmi internet sitesine buradan ulaşabilir, kendilerini Twitter ve Instagram sayfalarından takip edebilirsiniz. Bu arada, siz de kendinize güveniyor ve en az 7 farklı oyunda Regnant’ın bir parçası olmak istiyorsanız, buradaki başvuru formuna gidip, espor dünyasındaki yerinizi Regnant çatısı altında ayırabilirsiniz. 

Tebrikler Regnant!

64
10
6
3
0
Emoji İle Tepki Ver
64
10
6
3
0