Resident Evil 3: Nemesis, Yenilenen Versiyonuyla 2020'de Geri Dönebilir

14
6
2
1
0
Capcom, Resident Evil 2: Remake ile yakaladığı başarının ardından Resident Evil 3: Nemesis ile geri dönebilir. Yeni bir iddiaya göre yeni oyun geliştirme aşamasında ve 2020'de piyasaya sürülecek.

Capcom, 1998 yapımı Resident Evil 2'yi yenileyerek seriyi adeta yeniden tanımlamıştı. Resident Evil 2: Remake kısa sürede beklentileri aştı ve oyuncular nihayetinde seri için güçlü bir geri dönüşle karşılaştı. Ancak görünen o ki Capcom, başarılı remake çalışmasının ardından Resident Evil 3: Nemesis için kolları sıvadı.

YouTube kanalı Spawn Wave, Resident Evil 3: Nemesis'in Capcom tarafından aktif olarak geliştirilmekte olduğunu açıkladı. Kanal daha önce From Software'in yeni oyunu Elden Ring'i de duyurulmadan önce ortaya çıkartarak güvenilir bir kaynak olduğunu kanıtlamıştı. Şimdi ise Resident Evil 3'ün geri dönüşü hakkında ilk bilgileri açıkladı.

resident evil 3 nemesis remake

Resident Evil 3: Nemesis için Resident Evil 2: Remake'in mekaniklerinin ve oyun motorunun kullanılabileceği ve 2020'de piyasaya sürüleceği öne sürülüyor. Resident Evil 3'ün ilk oyunu, Resident Evil 2'den 1 yıl sonra, 1999 yılında piyasaya sürüldü. Önümüzdeki yılın Eylül ayında 21. yıl dönümü kutlanacak ve geri dönüşü olası görülüyor.

Ayrıca Resident Evil 3'ün yenilenen versiyonunun, Ekim ayında kapalı betaya giren, serinin asimetrik çevrimiçi çok oyunculu yeni oyunu Project Resistance ile birlikte gelebileceği de düşünülüyor. Ana seriden bağımsız bir oyun olarak gelecek Project Resistance, Capcom yapımcısı Matt Walker'ı, tek oyunculu oyun beklentilerine cevap vermeye itmişti.

resident evil 3 nemesis remake

Walker, "İnsanların RE2 ve RE7'de sunulan kaliteli temel deneyimden daha fazlasını beklemeleri kesinlikle normal. Bence bir şirket olarak, insanların bekledikleri deneyimleri iyileştirmenin yanı sıra, dallandırmaya ve yeni bir oyun sunmaya çalışmamız gerekiyor. Aynı şeyi tekrar tekrar sunmaya devam edersek, insanlar ilgisini yavaş yavaş kaybedeceklerdir." demişti.

Project Resistance, Capcom'un farklı deneyimler sunma vizyonunu desteklerken, Resident Evil 3: Nemesis hayranların beklentilerine cevap olarak geri dönebilir.

Kaynak : https://gematsu.com/2019/11/rumor-resident-evil-3-nemesis-remake-due-out-in-2020
14
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
6
2
1
0