Respawn: Önceliğimiz Apex Legends'ın Gecikme Problemini Çözmek

15
3
3
2
1
Respawn Entertainment, Apex Legends'taki gecikme sorunun farkında olduklarını ve bunun üzerine sıkı çalıştıklarını belirtti.

Apex Legends’ın oynanışı, atış hissi ve mekanikleri gayet güzel ve oyunu oynaması oldukça zevkli. Ancak birçok oyuncu kabul edecektir ki Apex Legends’ın en büyük problemlerinden biri gecikme sorunu. Neyse ki oyunun geliştiricisi Respawn Entertainment, bu durumu düzeltmenin öncelikleri olduğunu belirtti.

“Şimdiye kadar, bu sorunun bazı veri merkezlerini diğerlerinden daha fazla etkilediğini ve birbirinden farklı sunucularda gerçekleştiğini biliyoruz. Bu nedenle oyuncularımızın için bu sorunun üstesinden nasıl gelebileceğimize dair oldukça sıkı bir çalışma yürütüyoruz. Bu sorun bizim için yüksek önceliğe sahip ve işleyişten siz oyuncuları da haberdara edeceğiz.”

Görüldüğü gibi, Respawn bu sorunun çözümü için tahmini bir süre vermiyor ancak onlar için yüksek önceliğe sahip olduğunu belirtiyor. Bu da demek oluyor ki yakın zamanda oyundaki gecikmelere dair bir güncelleme gelme ihtimali çok yüksek.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/04/28/apex-legends-ps4-xbox-pc-lag-servers-fix/
15
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
3
3
2
1