Rick and Morty Yapımcılarından Dizinin Geleceği ile İlgili Heyecanlandıran Açıklama

31
1
1
1
0
Popüler Adult Swim dizisi Rick and Morty'nin yapımcılarından dizinin geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yapıldı. Altıncı sezon öncesinde röportaj veren Scott Marder ve James Siciliano, artık her yıl yeni bir sezonun bizlerle buluşacağını ifade etti.

2013’te yayınlanmaya başlayan yetişkinlere yönelik animasyon dizisi Rick and Morty, çıktığı günden beri büyük ilgi topluyor. Dan Harmon ve Justin Roiland tarafından Adult Swim için yaratılan yapımın altıncı sezonunun ilk fragmanı da geçtiğimiz haftalarda bizlerle buluşmuştu. 4 Eylül, yani önümüzdeki günlerde çıkış yapacak sezondan gelen bu video, hayranları bir hayli heyecanlandırmıştı.

Şimdi ise Netflix üzerinden de yayınlanan Rick and Morty’nin yapımcılarından dizinin geleceği ile ilgili önemli açıklamalar geldi. Dizide yazarlık da yapan ünlü yapımcı Scott Marder, bir diğer yapımcı James Siciliano ile birlikte hayranları sevindirecek planlarını açıkladı ve yeni sezonların ne zaman geleceği ile ilgili ipuçları verdi.

Her yıl yeni bir sezon gelecek

Ünlü yapımcı yaptığı açıklamalarda artık her yıl yeni bir sezon çıkaracaklarını duyurdu ve hayranlara söz verdi. Marder ile birlikte röportaj veren bir diğer yapımcı James Siciliano da açıklamalarında 7’inci sezonun yapım aşamasında olduklarını, 8’inci sezonu da yazmaya hazırlandıklarını aktardı.

Yapımcıların bu sözlerini şimdiden tutmaya başladığını söyleyebiliriz. Rick and Morty’nin beşinci sezonu 5 Eylül 2021, yani neredeyse 1 yıl önce sona ermişti. Altıncı sezon da 4 Eylül 2022’de çıkış yapmasıyla ‘her yıl yeni bir sezon’ sözünün tutulmaya başlandığını ortaya koydu. Yapımcıların neden böyle bir açıklama yapma gereksinimi duyduğunu da belirtelim. Dizi, önceki sezonlarında uzun süre aralar vererek geri dönmüştü. Örneğin hem dördüncü hem de beşinci sezon, iki yıllık aralardan sonra yayınlanmıştı. Haliyle bu durum dizinin hayranlarının tepkisini çekmişti.

Ek olarak Adult Swim, üçüncü sezonun ardından yaptığı bir açıklamayla dizinin 70 yeni bölümünün daha çıkacağını duyurmuştu. Karardan sonra 10’ar bölümlük dört ve beşinci sezonlar yayınlanmıştı. Bu, hâlen dizinin 50 bölümünün daha çıkacağını ortaya koyuyor. Her sezonun 10 bölüm olduğu ve yapımcıların yeni açıklamaları düşünüldüğünde de 2026 yılına kadar dizinin yeni bölümlerinin düzenli olarak bizimle buluşacağı ortaya çıkıyor.

Rick and Morty yeni sezon fragmanı

31
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
31
1
1
1
0