ROKETSAN, Dün Herkesi Meraklandıran Bir Paylaşım Yapmıştı: Gizem Bugün Çözülüyor

118
26
5
5
0
ROKETSAN, dün akşam saatlerinde Türkiye'yi meraklandıran bir paylaşım yaptı. Şirketin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, yarını bekleyin ibaresi yer alıyordu. Yeni bir şeylerin duyurulması beklenen açıklamanın önümüzdeki saatlerde yapılması bekleniyor.

Türkiye'nin savunma sanayii sektöründeki öncü kuruluşlarından ROKETSAN, Twitter'daki resmi hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. Yapılan bu paylaşımda yer alan "yarını bekleyin" ibaresi, gören tüm vatandaşları meraklandırdı. Peki ROKETSAN, bu paylaşımında ne anlatmak istiyordu?

ROKETSAN'ın Twitter'da yaptığı paylaşımda, 15 saniye uzunluğunda bir video yer alıyor. Animasyon şeklinde hazırlanmış bu videoda, belirli ayarlamalar yapan bir eli görüyoruz. Aynı el, bir geri sayımdan sonra bir butona basıyor ve bu buton, bir roketin fırlatıldığını gözler önüne seriyor. Yapılan paylaşım, Türkiye'de roketlerle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağının açık bir göstergesi.

ROKETSAN'ın paylaşımındaki yarın, aslında bugün

ROKETSAN

ROKETSAN'ın paylaşımı, 13 Haziran Pazar günü saat 20:00'de yapıldı. Yani şirket, yarın derken 14 Haziran'ı (bugün) kast ediyordu. ROKETSAN'ın resmi sosyal medya hesaplarına baktığımızda, henüz konuyla ilgili yeni bir gelişmenin yaşanmadığını görüyoruz. Önümüzdeki saatler, ROKETSAN'ın yapacağı açıklamalara kulak kesilmemize yol açabilir.

14 Haziran, ROKETSAN için de Türkiye için de çok önemli bir tarih. Zira şirket, 14 Haziran 1988 yılında kuruldu. Ayrıca bugün, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden arasında ilk kez bir görüşme gerçekleştirilecek. Ülkemiz ile ABD arasında yaşanan S-400 krizinin devam ettiği şu günlerde ROKETSAN'dan yerli ve milli hava savunma sistemi hamlesi gelirse, kimse için şaşırtıcı olmayacaktır...

İşte ROKETSAN'ın yaptığı o paylaşım

118
26
5
5
0
Emoji İle Tepki Ver
118
26
5
5
0