Samsung, 2. Nesil Katlanabilir Telefonu Geliştiriyor

21
9
4
1
1
Daha ilk jenerasyonunun çok sağlıklı çalıştığını göremediğimiz katlanabilir telefonlardan umudunu kesmeyen Samsung, ikinci nesil üzerinde şimdiden çalışmaya başladı.

Samsung’un Galaxy Fold adlı ilk katlanabilir telefonu büyük heyecan yaratsa da henüz raflarda göremedik. İlk parti ürünlerin yaşadığı sorunlar, bu alanda bir gecikmeye neden oldu ise de sektörün sonunu getirecek bir durum değil. Samsung, geleceğin bu tablet-telefonlarda olduğuna inanıyor. 

Güney Koreli firma, katlanabilir telefon alanındaki en önemli rakibi olan Huawei daha kendi telefonu Mate X’i piyasaya süremeden ikinci nesil katlanabilir telefon üzerinde çalışmaya başladı. Firmanın Tayvan’daki tedarikçileri, Samsung’un yeni cihaz üzerinde çalışmaya başladığını ve gelecek yılın başında ürünü tanıtabileceğini belirtiyor. Cihazın ne zaman çıkacağı tam olarak bilinmiyor. Yeni katlanabilir telefon, Galaxy Fold’un aksine dikey olarak katlanacak. Gelen haberlerde herhangi bir teknik özellik belirtilmese de ekranın 6,7 inç olacağı belirtiliyor. Firmanın ayrıca bu yılın Kasım ayından itibaren parça tedariğine başlayacağı bildiriliyor. 

samsung

Bir diğer söylentiye göre de Samsung, Mate X gibi dışa doğru katlanan bir cihaz üzerinde çalışıyordu. Mart ayında gelen haberler ise iki farklı tasarıma odaklanıldığını iddia ediyordu. 

Samsung, Galaxy Fold hakkında bir açıklama yapmadı. Pek çok uzman, cihazın 7 Ağustos’ta Galaxy Note10 ile birlikte tekrar tanıtılacağını düşünüyor.

Kaynak : https://www.mobilescout.com/tech/news/n113510/samsung-developing-2nd-gen-foldable-smartphones.html
21
9
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
9
4
1
1