Samsung Galaxy A Serisinin 2020 Modellerinin İsimleri Ortaya Çıktı

19
16
2
2
1
Geçtiğimiz senelerde çıkan A serisi telefon modellerinin isimleri değişmiş; Galaxy A5’nin halefi Galaxy A50, Galaxy A7’nin halefi ise Galaxy A70 olarak çıkmıştı. Şimdi ise şirketin seneye piyasaya süreceği A serisi telefonların model isimleri belli oldu.

Samsung, bu seneki A serisi telefonlarını piyasaya sürerken model isimlerini geçen seneye göre biraz değiştirmişti. Örnek vermek gerekirse geçtiğimiz sene piyasaya sürülen Galaxy A5’in bu seneki modeli Galaxy A50 olarak piyasaya sürüldü. Bu da akıllarda “Acaba Samsung 2020 yılındaki modellerin ismini ne koyacak?” sorusunu oluşturdu. 

Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi (EUIPO), akıllarda oluşan bu soruya cevap verdi. EUIPO’da toplam 9 adet marka başvurusu yapan Samsung’un dün gece 9 markası da tescillendi. Liste “Samsung A11”, “Samsung A21” modelleriyle başlıyor ve “Samsung A91”e kadar gidiyor.  

Göründüğü kadarıyla şirket, aynı model isimlerinin yanına parantez içerisinde 2020 yılını eklemek yerine bu modellerin daha önce çıkmış modellerinden daha ayırt edilebilir bir isme sahip olmasını tercih etmiş. Tabii nadiren olsa da bu marka isimleri, daha sonradan değişiklik gösterebiliyor. Bu yüzden önümüzdeki A serisi modellerinin “Galaxy Ax1” gibi bir isim alacağına kesin gözüyle bakmamakta fayda var.

Samsung’un M serisi telefonlara da aynı uygulamayı gösterip göstermeyeceği ise hâlâ gizemini koruyor. Bu sene çıkan M serisi telefonlar; Galaxy M10, M20, M30 ve M40 olarak çıkmıştı. Samsung’un marka tescillemesine bakılırsa önümüzdeki senenin M serisi telefonları M11, M21, M31 ve M41 olarak karşımıza çıkabilir.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/trademarks-reveal-how-samsung-might-name-the-galaxy-a-series-in-2020/
19
16
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
16
2
2
1