Samsung Galaxy A70’e Sadece Galaxy S10 ve A80'de Bulunan Bir Kamera Modu Eklendi

29
6
4
3
1
Samsung Galaxy A70’e gelen son güncellemeyle birlikte, telefonun kamera uygulamasına ‘Süper Sabit’ video modu geldi.

Samsung Galaxy A70’in son güncellemesi, kamera uygulamasına "Super Steady" (Süper Sabit) video modunu ekledi. Galaxy A70, A serisinde bu özelliği alan ikinci telefon oldu. Özellik, ilk olarak Galaxy S10 amiral gemisi serisiyle tanıtılmıştı. Sonradan da A serisinde ilk olarak Galaxy A80, bu özelliğe kavuşmuştu.

Belirtmekte fayda var; Süper Sabit modu, kameranın görüş açısını normalden çok daha aza düşürüyor. Ayrıca bu modda sadece 30 FPS kare hızı ve 1080p çözünürlükte video çekilebiliyor ancak bunun karşılığında oldukça stabil bir video kaydı elde ediliyor.

samsung galaxy a70

Güncelleme, şu anda Hollanda ve Belçika’da aktif durumda. A705FNXXU2ASF5 versiyon numarasına sahip bu yazılım, 500 MB’a biraz yakın bir boyutta. Güncellemeyle birlikte klasik hata düzeltmeleri ve performans geliştirmeleri de geliyor. Güvenlik yaması ise şu an için aynı.

Geliştirilmiş performans konu başlığı altında ise dokunmatik ekran stabilizasyonu ve normal kamera modunun stabilizesi yer alıyor. Telefon, bu versiyona yükseltildiği takdirde eski sürüme döndürülemiyor.

Samsung'un son dönemde kullanıcılarının kamera ihtiyaçlarına yönelik hamleleri, farklı marka cihaz kullanan birçok kullanıcının da dikkatini çekmiş durumda. Kamera odaklı akıllı telefon meraklılarını bu sayede kendine çeken Samsung'un A serisine yeni özellikler getirip getirmeyeceğini önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a70_gets_super_steady_video_mode_with_latest_update-news-38263.php
29
6
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
29
6
4
3
1